Το βόλεϊ θέλει να «παντρέψει» την παραλία με τη σάλα

Το βόλεϊ θέλει να «παντρέψει» την παραλία με τη σάλα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ερασιτέχνες αθλητές του μπιτς βόλεϊ θα βρεθούν αντιμέτωποι με επαγγελματίες παίκτες που αγωνίζονται στην Α1 ανδρών στα τουρνουά μπιτς βόλεϊ που θα διοργανώσει η Λίγκα (ΕΣΑΠ). Η αρχή θα γίνει στη Βάρκιζα (7 – 8/6), θα ακολουθήσει η Αλεξανδρούπολη (14 – 15/6) ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν στα Χανιά (20 – 22/6).

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι αθλητές το καλοκαίρι να γυμνάζονται, να ασχολούνται με το μπιτς βόλεϊ, ώστε να είναι έτοιμοι τον Αύγουστο να προπονηθούν με τις ομάδες τους. Η φετινή χρονιά αποτελεί συνέχεια της περυσινής και θα είναι ακόμα καλύτερη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

Την πρώτη ημέρα κάθε τουρνουά θα αγωνίζονται οι ερασιτέχνες (άνδρες, γυναίκες και μεικτό) και το ζευγάρι που θα υπερισχύσει στο ανδρικό θα αγωνιστεί την επόμενη ημέρα απέναντι στους επαγγελματίες της Α1, οι οποίοι θα είναι νέοι ταλαντούχοι βολεϊμπολίστες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι αναπληρωματικοί στις ομάδες της σάλας.

Στο τουρνουά της Βάρκιζας θα πάρουν μέρος «ζευγάρια» από τα σωματεία της Ν. Ελλάδας, ενώ στην Αλεξανδρούπολη θα αγωνιστούν παίκτες από τους συλλόγους της Β. Ελλάδας. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε τουρνουά θα διεκδικήσουν τον τίτλο στα Χανιά όπου θα παίξουν, επίσης, άλλες δύο ομάδες (μία τοπική και μία προμόσιοναλ).

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι μεγάλο και στο πρώτο τουρνουά οι 54 θέσεις των ερασιτεχνών έχουν ήδη κλείσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή