Τελικός Ξάνθης – Ολυμπιακού Β. για μια θέση στη Σούπερ Λίγκα

Τελικός Ξάνθης – Ολυμπιακού Β. για μια θέση στη Σούπερ Λίγκα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόψε στις 20.30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με διαιτητή τον διεθνή Τάσο Σιδηρόπουλο θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου που τερμάτισε τρίτος στη Φούτμπολ Λιγκ και την Ξάνθη που τερμάτισε 14η στη Σούπερ Λιγκ. Ο νικητής θα κερδίσει τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Είναι η πρώτη φορά που ο αριθμός των ομάδων της Σούπερ Λιγκ θα καθοριστεί έπειτα από αγώνα μπαράζ, ο οποίος επινοήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο κατά παράβαση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ που προέβλεπε τον υποβιβασμό δύο ομάδων, της προκήρυξης της Φούτμπολ Λιγκ που προέβλεπε την άνοδο τριών ομάδων και του ΚΑΠ. Τελικά, έπειτα από διαπραγματεύσεις έξι μηνών οι δύο λίγκες βρήκαν τη μέση λύση, η οποία νομιμοποιήθηκε με «απόφαση» του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Τα παράδοξα συνεχίστηκαν, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 8/6, όμως αναβλήθηκε προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία περί χειραγώγησης του αγώνα Ηρακλή Ψαχνών – Νίκης Βόλου. Ομως από τη στιγμή που η ομάδα του Βόλου δεν ήταν κατηγορούμενη, άρα δεν κινδύνευε με αφαίρεση βαθμών, η απόφαση αναβολής που πήρε η Φούτμπολ Λιγκ και προκάλεσε την αντίδραση της Ξάνθης, αποδείχθηκε εσφαλμένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή