Παρέμεινε η Ξάνθη στη Σούπερ Λίγκα

Παρέμεινε η Ξάνθη στη Σούπερ Λίγκα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απρόσκοπτα θα μπορούν από σήμερα να… παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο οι ποδοσφαιρόφιλοι, αφού ο περιβόητος και επεισοδιακός αγώνας μπαράζ ολοκληρώθηκε χθες με νικήτρια τη Skoda Ξάνθη (2-1) επί του Ολυμπιακού Βόλου, με την ακριτική ομάδα να παραμένει στη Σούπερ Λιγκ.

Προχθές το βράδυ, το «Κλεάνθης Βικελίδης» γέμισε γυαλιά, καρφιά, χρώματα και κομμένα δοκάρια, όταν άγνωστοι θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη φιλοξενία των δύο ομάδων. Το γήπεδο επανήλθε σε φυσιολογική κατάσταση, όμως ο αγώνας ξεκίνησε με 25λεπτη καθυστέρηση, αφού οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν για τους πάγκους τους οποίους θα χρησιμοποιούσαν. Υστερα από δύο λεπτά αγώνα, σημειώθηκε νέα τρίλεπτη καθυστέρηση για αντικείμενο που δέχθηκε ο βοηθός. Οταν, τελικά, παίχτηκε ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του Γκούρμα στο 34΄ και η Ξάνθη ισοφάρισε με κεφαλιά του Γούτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φάνηκε στο δεύτερο μέρος, καθώς παρότι η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες στο 48΄ (αποβολή Μάνταλου), κατάφερε να επικρατήσει και να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία με μία ακόμη κεφαλιά του Ράνου στο 82΄. Ο Ιωάννου στις καθυστερήσεις έχασε την ευκαιρία της… παραμονής, με τον Κυριακίδη να αποκρούει ενστικτωδώς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Γιαλούσης, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Ζέρης (86΄ Κατσίκης), Μόνχε (86΄ Ιωάννου), Νικολιάς (77΄ Μπρέσκα), Γκούρμα.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Μπέρτος, Φλίσκας, Κάλβο (90΄ Χοσέμι), Μάνταλος, Μαρίν (55΄ Ράνος), Μάρτινς (90΄ Βάλλας), Σολτάνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή