Ανακοινώθηκε ο Ελαμπντελαουί, πρόκληση το Τσάμπιονς Λιγκ

Ανακοινώθηκε ο Ελαμπντελαουί, πρόκληση το Τσάμπιονς Λιγκ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκανε το άλμα που ονειρευόταν στην καριέρα του και τώρα δηλώνει έτοιμος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι και επίσημα από χθες παίκτης του Ολυμπιακού και ήδη ονειρεύεται τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Πάντα ήταν όνειρο για εμένα να υπογράψω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Είναι πρόκληση για εμένα η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αυτό θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, να αγωνιστούν στα μεγαλύτερα παιχνίδια. Φυσικά είμαι χαρούμενος που θα έχω αυτή την ευκαιρία».

Ο διεθνής 22χρονος Νορβηγός αμυντικός θα έχει την ευκαιρία στο τουρνουά που θα πάρουν μέρος οι «ερυθρόλευκοι» να αγωνιστεί κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για τέσσερα χρόνια. Ο ίδιος χαρακτηριστικά μάλιστα δήλωσε, με περίσσια εμπιστοσύνη στον εαυτό του πως «θα είναι μία υπέροχη εμπειρία για όλους μας και θα έχω την ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι».

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας και εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για την κορυφή της επίθεσης, καθώς φαίνεται ότι αλλάζουν ρότα για το θέμα του Φινμπόγκασον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή