Αυτήν θέλουμε

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπως σε όλους τους τομείς, έτσι και στο ποδόσφαιρο, όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, μπορούμε να μεγαλουργήσουμε. Η Εθνική μας βρίσκεται ήδη στις 16 ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την Κυριακή θα διεκδικήσει από την Κόστα Ρίκα την πρόκριση στους «8».

Το ταξίδι συνεχίζεται. Μέσα σε φουρτούνες, πριν και κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Οι σκόπελοι ξεπεράστηκαν και ο στόχος επετεύχθη. Μπορούν τώρα όλοι να χαρούν χωρίς κανένα άγχος τη γιορτή στη Βραζιλία. Ακόμα και ο Φερνάντο Σάντος, που θα πρέπει να ξεπέρασε τις όποιες εμμονές είχε για ορισμένους παίκτες.

Εγραψα την Τρίτη πως τα χέρια του Πορτογάλου προπονητή λύθηκαν με την τιμωρία του Κατσουράνη. Κι επειδή η διαχείριση μιας επιτυχίας είναι πιο δύσκολη από μία αποτυχία, ο προβληματισμός του θα είναι τεράστιος και η απόφασή του δύσκολη για την ενδεκάδα της Κυριακής. Οποια όμως κι αν είναι η απόφασή του, θα πρέπει να βάλει στο περιθώριο πείσματα, συμπάθειες και φιλίες.

Ας μην κλωτσήσουμε, λοιπόν, την καρδάρα με το γάλα, που με τόση αυταπάρνηση μαζεύτηκε το προχθεσινό βράδυ. Θα είναι άδικο και για τους παίκτες, αλλά περισσότερο για τον ίδιο τον Σάντος, που έδειξε για άλλη μία φορά πως μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή