Σε πρώτο πλάνο ο Αμπέντ, αναμένονται εξελίξεις με «Σίφο»

Σε πρώτο πλάνο ο Αμπέντ, αναμένονται εξελίξεις με «Σίφο»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παρουσία του Μεχντί Αμπέντ στην αυριανή «πρώτη» του Παναθηναϊκού είναι ένα ακόμη δείγμα της επιθυμίας του να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά δεν εξασφαλίζει κάτι. Ο δανεισμός του από τη Νιούκαστλ λήγει στις 30 Ιουνίου και κλήθηκε να έλθει σήμερα στην Αθήνα για να περάσει το επόμενο τριήμερο από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις, ώστε να είναι έτοιμος να επανενταχθεί στην ομάδα εάν η Νιούκαστλ ανάψει το «πράσινο φως». Αν δεν προκύψει άμεσα κάτι οριστικό, την Τρίτη θα πάει στην Αγγλία για την προετοιμασία των «ανθρακωρύχων» και να δει τι σκέψεις έχουν για το μέλλον του.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα έχει στο δυναμικό του τον μικρό αδελφό του Αμπέντ, Ουαλίντ, ο οποίος δοκιμάστηκε τον Απρίλιο για δέκα ημέρες με την ομάδα των Νέων και άφησε καλές εντυπώσεις. Παίζει στην ίδια θέση με τον αδελφό του, έχει παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά, αλλά επειδή είναι άπειρος, θα δοθεί δανεικός. Στο θέμα του Σίλντενφελντ αναμένονται άμεσα εξελίξεις καθώς ο μάνατζέρ του πηγαίνει σήμερα στην Αυστρία, όπου κάνει την προετοιμασία της η Ντιναμό Μόσχας, για να έχει μια νέα κατ’ ιδίαν επαφή με τους ανθρώπους της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή