Σύντομα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Οι δύο πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» θα διεξαχθούν σήμερα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Στις 19.00 στο Μπέλο Οριζόντε, η οικοδέσποινα χώρα θα υποδεχθεί τη Χιλή και στις 23.00, στο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο, η Κολομβία με την Ουρουγουάη θα παλέψουν για ένα εισιτήριο στους προημιτελικούς. Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα συναντηθούν στον προημιτελικό της 4ης Ιουλίου στη Φορταλέζα.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τουρνουά 3×3 διοργανώνεται σήμερα και αύριο στο Ηράκλειο Κρήτης, υπό την αιγίδα του ΠΣΑΚ, της ΕΟΚ, του δήμου και του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής – Φροντίδας και Μαζικής Αθλησης Ηρακλείου.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στις διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφουν σήμερα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μας Σπύρος Γιαννιώτης και Κέλλυ Αραούζου. Οι κολυμβητές θα πάρουν μέρος στον μαραθώνιο 10 χλμ. του παγκοσμίου κυπέλλου κολύμβησης ανοιχτού νερού, που διεξάγεται στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας. Η νέα γενιά του αθλήματος βρίσκεται στο Ισραήλ, όπου σήμερα και αύριο θα πάρει μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης παίδων – παγκορασίδων.

ΠΟΛΟ: Η Ρωσία είναι η σημερινή αντίπαλος της εθνικής ανδρών στο τουρνουά που διεξάγεται στο Πορτουγκαλέτε της Ισπανίας. Πρόκειται για αγώνες προετοιμασίας ώστε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς να αποφασίσει για την τελική σύνθεση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Στην Πορτογαλία βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Τσαλκάνης, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερμ.), Μανώλης Μυλωνάκης, Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας, Γιάννης Φουντούλης, Αγγελος Βλαχόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Γιώργος Δερβίσης και Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί αύριο.

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή 733 αθλητών (403 έφηβοι, 330 νεάνιδες) αρχίζουν σήμερα στις Σέρρες και θα ολοκληρωθούν αύριο τα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων.

TEXN. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με αγωνίσματα πισίνας συνεχίζεται στα Χανιά το 13ο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος αθλητές από 25 χώρες. Τα ελληνικά χρώματα εκπροσωπούν 18 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή