Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ

Προετοιμασία για Βουδαπέστη

Η εθνική πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα την οικοδέσποινα Ισπανία σε τουρνουά που διεξάγεται στο Πορτουγκαλέτε. Η διοργάνωση αποτελεί μέρος της προετοιμασίας των διεθνών μας εν όψει τους ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Γαλλία θα παίξει με τη Ρωσία. Στην Πορτογαλία βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Τσαλκάνης, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερμ.), Μανώλης Μυλωνάκης, Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας, Γιάννης Φουντούλης, Αγγελος Βλαχόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Γιώργος Δερβίσης και Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Αστέρια» στα Χανιά

Με τη συμμετοχή των Ελλήνων πρωταθλητών τεχνικής κολύμβησης συνεχίζεται σήμερα στα Χανιά το αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων. Στη διοργάνωση, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο, παίρνουν μέρος 220 αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες. Η εθνική ομάδα αποτελείται από 18 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Παρόντες στη Σερβία

Με πλήρεις ομάδες στις κατηγορίες παίδων και ενηλίκων και με τρεις αμαζόνες στην κατηγορία εφήβων παίρνει μέρος η χώρα μας στο βαλκανικό πρωτάθλημα ιππικής δεξιοτεχνίας που διεξάγεται στο Νόβισαντ της Σερβίας. Θα αγωνιστούν οι: Παίδες: Μελίνα Ζωγράφου, Ελένη Ρέτσου, Λήδα Ανέστη και Μαρκέλα Μεταξά. Εφηβοι: Νίνα Ραβίνι, Κυβέλη Τζωρτζάκη και Κωνσταντίνα Κατσίτη. Ενήλικες: Κέλλυ Σκλαβούνου, Ελένη Μυράτ, Κατερίνα Λω, Ευαγγελία Κούπενου.

ΣΤΙΒΟΣ

Δράση στις Σέρρες

Με αγώνες επιλογής, προκριματικούς και τελικούς ολοκληρώνονται στις Σέρρες τα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων και νεανίδων στον στίβο. Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 733 αθλητές (403 έφηβοι και 330 νεάνιδες) από 120 συλλόγους. Οι πρωινοί αγώνες αρχίζουν στις 08.30 και οι απογευματινοί στις 16.45.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εξετάσεις στο Ισραήλ

Με τη συμμετοχή Ελλήνων κολυμβητών ολοκληρώνεται στη Νετάνια του Ισραήλ το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης για τις κατηγορίες παίδων – παγκορασίδων. Στους αγώνες θα δώσει διεθνείς… εξετάσεις η νέα γενιά του αθλήματος. Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο διεξάγεται η τελευταία ημέρα των θερινών αγώνων των προαγωνιστικών ηλικιών (9-12 ετών). Παίρνουν μέρος 1.150 αθλητές και αθλήτριες από 48 σωματεία. Οι πρωινοί αγώνες αρχίζουν στις 09.00 και οι απογευματινοί στις 18.00.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Τα βέλη στην Πάτρα

Στο ανοιχτό στάδιο του Πανεπιστημίου Πατρών ολοκληρώνεται σήμερα το ανοιχτό πρωτάθλημα Α΄ αγωνιστικής ανοικτού χώρου – ατομικού, ομαδικού και μεικτού ομαδικού ολυμπιακού γύρου ανδρών – γυναικών ολυμπιακού και σύνθετου τόξου. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι κορυφαίοι τοξότες της χώρας και οι αγώνες θα αρχίσουν στις 09.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή