Παναθηναϊκός: Εγινε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση

Παναθηναϊκός: Εγινε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένη με τις χθεσινές εξελίξεις στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ο Παναθηναϊκός ήθελε και θέλει μια ικανή διοίκηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μακριά από διαφθορές, ποινικές διώξεις και άλλες «γνώριμες» καταστάσεις των τελευταίων χρόνων. Ο Παναθηναϊκός θέλει επίσης να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για την επόμενη μέρα και όχι να παρατηρεί από μακριά, ευρισκόμενος εκτός των κέντρων αποφάσεων. Αν λοιπόν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν από λίγες ώρες το απόλυτο φαβορί ήταν ο Γιώργος Μποροβήλος, καταλαβαίνει κανείς ότι έγινε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα χρειαστούν πολλά ακόμα…» τονίστηκε από το «πράσινο» στρατόπεδο.

• Στη Νίκη Βόλου με τη μορφή δανεισμού παραχωρούνται οι Αλέξης Μουζακίτης και Αλέξανδρος Ταμπάκης (τρίτος τερματοφύλακας πέρυσι), ενώ άλλοι τέσσερις θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστοί οι προορισμοί που θα ακολουθήσουν. Πρόκειται για τους Αναστασόπουλο, Αναγνωστόπουλο, Αποστολόπουλο και Γιαννιτσάνη.

• Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το  χθεσινό  πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο «Γιώργος Καλαφάτης».  Η  πρωινή  είχε  ιδιαίτερη ένταση,  ενώ  ο Εμίρ Μπαϊράμι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το απόγευμα  ο  Γιάννης  Αναστασίου  είχε ετοιμάσει ασκήσεις με την μπάλα, δίνοντας  έμφαση  στο τεχνικό κομμάτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή