Στην Πολωνία με 23 παίκτες πέταξε ο Παναθηναϊκός

Στην Πολωνία με 23 παίκτες πέταξε ο Παναθηναϊκός

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε χθες ο Παναθηναϊκός, με ένα ακόμη δύσκολο πρόγραμμα διάρκειας δύο ωρών με ασκήσεις αντοχής και δύναμης. Ο Μπαϊράμι προπονήθηκε ατομικά.

Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τους «πράσινους» που θα ταξίδευαν στις 04.55 τα ξημερώματα για Πολωνία, όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας με δύο φιλικά (9 Ιουλίου με την Αρκα Γκντίνια στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας και 12 Ιουλίου με Λέχια Γκντανσκ στις 6 μ.μ.). Στην αποστολή του Παναθηναϊκού έχουν συμπεριληφθεί οι: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μυρθιανός, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Νιούμαν, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Υμεράι, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

• Στις 12 Ιουλίου η Παναθηναϊκή Συμμαχία θα βρεθεί στην Κατερίνη για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης που αφορά στην πορεία της νέας ομάδας και στην εγγραφή νέων μελών στη Συμμαχία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή