Λούκας, Χακόμπο και Στοχ αποχαιρετούν τον ΠΑΟΚ

Λούκας, Χακόμπο και Στοχ αποχαιρετούν τον ΠΑΟΚ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεδομένη θεωρείται στην Ισπανία η μεταγραφή (υπό τη μορφή δανεισμού) του Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η ισπανική εφημερίδα Marca έγραψε ότι είναι οριστικό ότι ο Λούκας θα παίξει του χρόνου στην Ντέπορ. Ο παίκτης άφησε χθες την προετοιμασία της ομάδας στο Ελατοχώρι και βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα, όπου και είχε συζητήσεις με τη διοίκηση. Ο Λούκας και ο Χακόμπο δεν είναι στα πλάνα του Αγγελου Αναστασιάδη, γιατί αμφότεροι θέτουν εαυτούς εκτός ομάδας. Σήμερα θα υπάρξει και νέα συνάντηση των διοικούντων με τον Λούκας και λογικά θα προκύψουν και οριστικές εξελίξεις.

Ο ΠΑΟΚ έχασε χθες κάθε πιθανότητα να διατηρήσει τον Μίροσλαβ Στοχ στο ρόστερ του, καθώς ο Σλοβάκος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υπογράφοντας με την Αλ Αϊν. Η Φενερμπαχτσέ θα εισπράξει ένα εκατ. ευρώ από τον δανεισμό του Στοχ στους Αραβες.

Στο μεταξύ, χθες κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τις μακροχρόνιες μισθώσεις, θέμα που έχει άμεση σχέση με την προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να κατασκευάσει το δικό της αθλητικό κέντρο στη περιοχή της Θέρμης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή