Το Πρόγραμμα της Κυριακής

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Κρίσιμη στροφή στο Σίλβερστοουν

Στη Βρετανία και το σιρκουί του Σίλβερστοουν μεταφέρεται σήμερα η κόντρα των δύο οδηγών της Μερσέντες, του πρωτοπόρου Νίκο Ρόσμπεργκ και του «γηπεδούχου» Λιούις Χάμιλτον, με τον Γερμανό να διατηρεί προβάδισμα 29 βαθμών από τον Βρετανό. Ενδιαφέρον υπάρχει και για την εμφάνιση που θα κάνει η ανερχόμενη Γουίλιαμς.

ΠΑΛΗ

Ξεχωριστό θέαμα

Με τη συμμετοχή κορυφαίων παλαιστών απ’ όλο τον κόσμο ολοκληρώνεται στην παραλία της Κατερίνης το παγκόσμιο πρωτάθλημα όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους προκριματικούς (14.00-16.00) και τους τελικούς (17.00-19.00) σε άνδρες και γυναίκες. Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζει η συμμετοχή του 6ου ολυμπιονίκη της Αθήνας Απόστολου Τασκούδη, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στα 70 κ. στις αντίστοιχες προηγούμενες διοργανώσεις.

ΤΖΟΥΝΤΟ

Τα νέα αστέρια

Η ανάδειξη των κορυφαίων νέων τζουντόκα της Ευρώπης θα ολοκληρωθεί σήμερα στο Ολυμπιακό Κέντρο των Ανω Λιοσίων. Οι τελικοί θα αρχίσουν στις 17.30 και θα διεξαχθούν στις κατηγορίες: Εφηβοι: 81, 90, +90. Νεάνιδες: 70 και +70 κ.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Πέφτει η αυλαία

Mε αγώνες στο δέκαθλο το πρωί (09.00) και τελικούς των άλλων αγωνισμάτων το απόγευμα (16.00) ολοκληρώνεται στις Σέρρες το 45ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες του στίβου από 13 χώρες.

ΒΟΛΕΪ

Ο τελευταίος αγώνας

Η εθνική ανδρών δίνει σήμερα τον τελευταίο αγώνα της για τον Α΄ όμιλο της ευρωπαϊκής Λίγκας. Αντιμετωπίζει στο Μαυροβούνιο την οικοδέσποινα ομάδα. Στόχος των διεθνών μας είναι να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Ημιτελικοί και τελικοί

Με τη διεξαγωγή των ημιτελικών και των τελικών ολοκληρώνεται στη Θεσσαλονίκη το πρώτο τουρνουά του πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Κορυφαίοι στη Φλώρινα

Με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών ολοκληρώνονται στη Φλώρινα τα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή