Στην Ελλάδα ο Κασάμι, μήλον της Εριδος ο Μανωλάς

Στην Ελλάδα ο Κασάμι, μήλον της Εριδος ο Μανωλάς

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι σημειώθηκε χθες. Ενώ το θέμα της απόκτησής του είχε ατονήσει, ο 22χρονος Ελβετός μέσος πέταξε χθες το απόγευμα για τη χώρα μας, προκειμένου να κλείσει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει άμεσα αίσιο τέλος, προκειμένου ο Κασάμι να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στην αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν δεχθεί πρόταση απ’ την Αρσεναλ ύψους 10 εκατ. ευρώ για την πώληση του Κώστα Μανωλά. Να σημειωθεί πως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες το ενδεχόμενο να πωληθεί ο διεθνής αμυντικός σε αγγλική ομάδα. Βέβαιο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη στα χέρια τους προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όχι μόνο για τον Μανωλά, αλλά για τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές τους, τις οποίες αξιολογούν ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Από εκεί και έπειτα, διαψεύδουν ότι κινούνται για την αγορά ενός εκ των Κλόζε, Ντρογκμπά και Μπιάνκι. Για τη θέση του αριστερού χαφ, ψηλά στη λίστα των στόχων είναι το όνομα του Σουηδού Τζίμι Ντουρμάζ που αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος δεξιός χαφ Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Βαλενσιέν, ενσωματώθηκε χθες στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας στις αυστριακές Αλπεις και ακολούθησε το πρόγραμμα της τρίτης και τελευταίας προπόνησης που έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Οι καιρικές συνθήκες θυμίζουν χειμώνα, με συχνές βροχοπτώσεις και θερμοκρασία που δεν ανεβαίνει πάνω από τους 14 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή