«Σιγήν ιχθύος» στην ΕΠΟ για το βούλευμα

«Σιγήν ιχθύος» στην ΕΠΟ για το βούλευμα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σιγήν ιχθύος τήρησε η ΕΠΟ όσον αφορά το περιεχόμενο του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών στο οποίο περιλαμβάνεται το αποτέλεσμα της έρευνας που διεξάγει ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Αριστείδης Κορέας, σχετικά με την ύπαρξη και δράση εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και για τις ενδείξεις που υπάρχουν για κακουργηματικές πράξεις όπως το αδίκημα της δωροδοκίας και δωροληψίας για την αλλοίωση αποτελέσματος. Παρά τις επιβαρυντικές καταθέσεις που περιλαμβάνονται τόσο για τις μεθόδους της ομοσπονδίας όσο και για μέλη της που κατέχουν θέσεις–κλειδιά και καταγγέλλονται από άλλους παράγοντες ως μέλη «εγκληματικής οργάνωσης», και παρά το γεγονός ότι η ηγεσία της ομοσπονδίας έχει κληθεί να δώσει καταθέσεις με την ιδιότητα του υπόπτου δεν υπήρξε κανένα σχόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις διαιτητές της Σούπερ Λιγκ (Κάμπαξης, Αμπάρκιολης και Ιωαννίδης) και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Παπακωνσταντίνου, πήραν παράταση και θα καταθέσουν στα τέλη του Αυγούστου, ενώ νεότερες εξελίξεις σε επίπεδο ποινικής δικαιοσύνης αναμένονται τον Σεπτέμβριο.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ζήτησε παρέμβαση της πολιτείας και πρόσθεσε ότι έπειτα από όσα αποκαλύφθηκαν πρέπει ενόψει του νέου πρωταθλήματος να διασφαλιστούν οι ομάδες από καταστάσεις και πρόσωπα που με τη δράση τους δημιουργούν βάσιμες υποψίες για χειραγωγημένα πρωταθλήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή