ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοβαρός στο πρώτο του φιλικό ο ΠΑΟ

Σοβαρός στο πρώτο του φιλικό ο ΠΑΟ

Καλό δείγμα γραφής άφησε ο Παναθηναϊκός στη φιλική νίκη του με 1-0 επί της Ακρα Γκντίνια, ομάδα β΄ κατηγορίας Πολωνίας, στο πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας του ενόψει της νέας περιόδου. Ο Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα τους μόνο στο β΄ μέρος όπου χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Οι «πράσινοι» έπαιξαν 4-4-2 σε διάταξη ρόμβου, αλλάζοντας μόνο πρόσωπα και όχι το σύστημα. Το πρώτο γκολ της χρονιάς το πέτυχε ο Πέτριτς με διπλή προσπάθεια στο 37΄ αφού πρώτα σημάδεψε το δοκάρι, σε μια φάση που ξεκίνησε με κλέψιμο της μπάλας λόγω της πίεσης από ψηλά. Στο β΄ ημίχρονο ο ρυθμός ήταν καλύτερος και βγήκαν περισσότερες καλές επιθέσεις, αλλά η αστοχία κυρίως του Καρέλη και του Κλωναρίδη κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

«Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα λυνόταν και γινόταν καλύτερη. Στο β΄ ημίχρονο φάνηκε πως ήταν θέμα χρόνου το γκολ, σύμφωνα με τις ευκαιρίες που είχαμε. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε διάθεση και ενέργεια» τόνισε ο Αναστασίου.

Στο α΄ ημίχρονο έπαιξαν οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μυρθιανός, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ατζαγκούν, Μαλντίν, Χουχούμης, Πέτριτς, Μπεργκ και στο β΄ μέρος οι Κοτσόλης (62΄ Κότσαρης), Σπυρόπουλος (62΄ Μπούρμπος), Νάνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Δώνης, Ζέκα, Νιούμαν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης.