Σοβαρός στο πρώτο του φιλικό ο ΠΑΟ

Σοβαρός στο πρώτο του φιλικό ο ΠΑΟ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλό δείγμα γραφής άφησε ο Παναθηναϊκός στη φιλική νίκη του με 1-0 επί της Ακρα Γκντίνια, ομάδα β΄ κατηγορίας Πολωνίας, στο πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας του ενόψει της νέας περιόδου. Ο Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα τους μόνο στο β΄ μέρος όπου χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Οι «πράσινοι» έπαιξαν 4-4-2 σε διάταξη ρόμβου, αλλάζοντας μόνο πρόσωπα και όχι το σύστημα. Το πρώτο γκολ της χρονιάς το πέτυχε ο Πέτριτς με διπλή προσπάθεια στο 37΄ αφού πρώτα σημάδεψε το δοκάρι, σε μια φάση που ξεκίνησε με κλέψιμο της μπάλας λόγω της πίεσης από ψηλά. Στο β΄ ημίχρονο ο ρυθμός ήταν καλύτερος και βγήκαν περισσότερες καλές επιθέσεις, αλλά η αστοχία κυρίως του Καρέλη και του Κλωναρίδη κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

«Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα λυνόταν και γινόταν καλύτερη. Στο β΄ ημίχρονο φάνηκε πως ήταν θέμα χρόνου το γκολ, σύμφωνα με τις ευκαιρίες που είχαμε. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε διάθεση και ενέργεια» τόνισε ο Αναστασίου.

Στο α΄ ημίχρονο έπαιξαν οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μυρθιανός, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ατζαγκούν, Μαλντίν, Χουχούμης, Πέτριτς, Μπεργκ και στο β΄ μέρος οι Κοτσόλης (62΄ Κότσαρης), Σπυρόπουλος (62΄ Μπούρμπος), Νάνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Δώνης, Ζέκα, Νιούμαν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή