Εγκρίθηκε η ανάπλαση του γηπέδου της Λεωφόρου

Εγκρίθηκε η ανάπλαση του γηπέδου της Λεωφόρου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενίσχυση πολύ πιο ισχυρή κι από την καλύτερη μεταγραφή αποδεικνύεται για τον Παναθηναϊκό η έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής της χορήγησης του απαιτούμενου ποσού για την ανάπλαση, τον καλλωπισμό και την επέκταση της Λεωφόρου. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε χθες τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Ερασιτέχνη για το έργο της αναβάθμισης της ιστορικής έδρας της ομάδας, συνολικού προϋπολογισμού (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) 8.632.311,44 ευρώ. Εάν μετά την δημοπράτηση του έργου και την εκτέλεσή του από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων Περιφέρειας Αττικής απαιτηθεί μεγαλύτερο ποσό, το υπερβάλλον θα καλυφθεί από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα έργα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο και υπολογίζεται να διαρκέσουν περίπου 4 μήνες. «Με την ανάπλαση που θα πραγματοποιηθεί, το γήπεδο θα γίνει ασφαλέστερο, θα ενισχυθούν οι υποδομές του και θα αυξηθεί η χωρητικότητά του, ενώ δίνεται η δυνατότητα στην πλευρά του Παναθηναϊκού να προβεί αργότερα σε δικές του προσθήκες ή τροποποιήσεις» τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της Περιφέρειας. Το διήμερο 15-16 Ιουλίου, κλιμάκιο της UEFA θα επιθεωρήσει τη Λεωφόρο και το ΟΑΚΑ. Ανάλογα με το πόρισμα, θα αποφασισθεί σε ποια έδρα θα δώσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή