Επιμένουν οι Ιταλοί για Μπιάνκι, στο Ζέεφελντ και ο Κασάμι

Επιμένουν οι Ιταλοί για Μπιάνκι, στο Ζέεφελντ και ο Κασάμι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά τις διαψεύσεις από την ΠΑΕ, δημοσιεύματα ιταλικών ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση, είτε με δανεισμό είτε με αγορά έναντι ενός χαμηλού τιμήματος, του Ρολάντο Μπιάνκι. Οπως τονίζεται, η Μπολόνια δεν μπορεί μετά τον υποβιβασμό της να σηκώσει το βάρος του συμβολαίου του (1,8 εκατ. ευρώ ετησίως) και είναι διατεθειμένη ακόμα και να τον αφήσει ελεύθερο αν δεν βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει ή να του πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του μέσω δανεισμού. Ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει και ομάδα της Κίνας αλλά οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία τόσο με τον ίδιο όσο και με την ομάδα του. Οι πληροφορίες διαψεύδονται από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, που επιμένει ότι έχει εξεταστεί η περίπτωση του Μπιάνκι, χωρίς όμως να είναι ψηλά στη λίστα.

• Συνοδευόμενος από τον Πιέρ Ισά, ο Κασάμι έφτασε στο Ζέεφελντ αργά την Τετάρτη το βράδυ και από χθες το πρωί ξεκίνησε προπονήσεις. Ο Ισά μίλησε με τον Μίτσελ και τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις.

• Φιλικό υψηλών απαιτήσεων κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, έκλεισε ο Ολυμπιακός για τις 13 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ολα τα έσοδα θα διατεθούν στη UNICEF.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή