Πίσω από τις κάμερες

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα θεωρείται θεσμικά αξιόπιστο;

Από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που αφορά την εισαγγελική έρευνα για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, προκύπτει ότι παρατηρητής διαιτησίας της Σούπερ Λιγκ που βρίσκεται σήμερα στους πίνακες έχει καταθέσει ότι επιλέγονται διαιτητές ανίκανοι για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ΕΠΟ. Επίσης προκύπτει ότι υπάρχει κατάθεση διαιτητή που εμπλέκει υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ σε προσπάθεια επηρεασμού του προκειμένου να μεροληπτήσει υπέρ συγκεκριμένης ομάδας. Με αυτά και άλλα πρόσωπα να παραμένουν σε θέσεις-κλειδιά στην ΕΠΟ, το επόμενο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει και να θεωρηθεί θεσμικά αξιόπιστο…

Στόχος δεν είναι το μετάλλιο

Aκόμα κι αν η εθνική νέων δεν φτάσει στο βάθρο των μεταλλίων στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης, μεγαλύτερη σημασία θα έχει δυο-τρεις ή και περισσότεροι παίκτες αυτής της ομάδας να φτάσουν στην εθνική ανδρών και να γίνουν στελέχη της, τα επόμενα χρόνια. Οπως έγινε και με την εθνική νέων του 2009, ανεξαρτήτως αν έγραψε ιστορία με το χρυσό μετάλλιο στη Ρόδο.

Οικονομική τρύπα

Σε συνεχείς αλλαγές προχωράει η Ευρωλίγκα στο μπάσκετ προκειμένου να κάνει πιο ελκυστικό το προϊόν της και εν μέρει τα έχει καταφέρει. Ωστόσο, υπάρχει μία μαύρη τρύπα η οποία ξαναμένει ακάλυπτη. Ο λόγος για τα οικονομικά κίνητρα που (δεν) έχουν οι ομάδες που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση. Δεν αρκεί η ηθική ικανοποίηση για όσους πρωταγωνιστούν τόσα χρόνια στον θεσμό.

Ρυθμιστής ο Καλάθης

Νηνεμία στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, παρά τη δεδομένη αντικατάσταση που χρειάζονται οι πέντε παίκτες που έμειναν ελεύθεροι. Το θέμα της απάντησης του Καλάθη θα σηματοδοτήσει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, που θα είναι χαμηλών κασέ αν ο ομογενής πλέι μέικερ επιστρέψει στο «Τριφύλλι» και αρκετά πιο δαπανηρές αν πει «όχι» στα 1,6 εκατ. ευρώ των «πρασίνων».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή