Σύντομα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Ο μικρός τελικός της διοργάνωσης ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ολλανδία θα διεξαχθεί σήμερα (23.00) στο Εστάντιο Νασιονάλ της Μπραζίλια. Η νίκη είναι θέμα γοήτρου και για τις δύο ομάδες οι οποίες δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τον αυριανό μεγάλο τελικό. Η Βραζιλία προέρχεται από τον διασυρμό κόντρα στη Γερμανία (1-7) και αναμένεται με ενδιαφέρον η «υποδοχή» που θα επιφυλάξουν οι φίλαθλοι στους παίκτες της «Σελεσάο».

ΒΟΛΕΪ: Στο ΔΑΚ του Ευόσμου διεξάγεται σήμερα ο πρώτος ημιτελικός της ευρωπαϊκής Λίγκας. Η εθνική ανδρών θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία (19.00).

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η εθνική εφήβων θα αντιμετωπίσει σήμερα (20.00) το Ισραήλ σε φιλικό αγώνα στην πόλη Τσιστερνίνο της Ιταλίας. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου προετοιμάζονται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 24/7 έως 3/8 στην Τουρκία.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Στην Ιταλία συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων. Η εθνική νέων αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Αγγελάκη, Πάρη Ζώνιο, Νίκο Αντωνιάδη, Ανδρέα Τσόπελα, στην ομάδα παίδων αγωνίζονται οι Γιάννης Σγουρόπουλος, Στράτος Δαμιανής, Βασίλης Αντωνιάδης και στις κορασίδες οι Ελένη Σοφρά, Ελλη Φίσερ και Κριστίν Σεβνταγιάν. Στα ατομικά αγωνίσματα νεανίδων θα πάρει μέρος και η Θάλεια Κορδούτη.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στο Ντόρντεχτ της Ολλανδίας συνεχίζονται σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων. Στη διοργάνωση μετέχει και η νέα γενιά της ελληνικής κολύμβησης.

ΣΤΙΒΟΣ: Περισσότεροι από 1.000 αθλητές και αθλήτριες αναμένεται να πάρουν μέρος σήμερα και αύριο στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων, που θα διεξαχθούν στο «Αλκαζάρ», στη Λάρισα. Η

πρώτη ημέρα περιλαμβάνει τελικούς σε 110 μ. εμπ., σφυροβολία, τριπλούν, 100 μ., 440 μ., 1.550 μ., ύψος, σφαιροβολία, 4×100, 10.000 χλμ. βάδην (παίδες), 100 μ. εμπ., 100 μ., δισκοβολία, επί κοντώ, 400 μ., 1500 μ., τριπλούν, ακοντισμό και 4×100 (κορασίδες).

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Με δυνατές αναμετρήσεις στην άμμο συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο στον Σχινιά το 3ο σιρκουί του πανελληνίου πρωταθλήματος Μάστερς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή