Στη Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες

Στη Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την συμφωνία της με την Μπαρτσελόνα για την πώληση του Λουίς Σουάρες ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Λίβερπουλ.  Ο αγγλικός σύλλογος δεν γνωστοποίησε το ποσό το οποίο θα βάλει στα ταμεία του, ωστόσο τα βρετανικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για 75 εκατ. λίρες (περίπου 94 εκατ. ευρώ).

«Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει ότι ο Λουίς Σουάρες αποχωρεί από την ομάδα, μετά την επίτευξη συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα. Ο ποδοσφαιριστής έχει πλέον την άδεια να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Ευχαριστούμε τον Σουάρες για την προσφορά του στην επιστροφή του συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Λουίς και την οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «κόκκινων».

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος βρέθηκε στο προσκήνιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά την κίνησή του να δαγκώσει τον Ιταλό αμυντικό Τζόρτζιο Κιελίνι, θα ταξιδέψει στην Ισπανία και, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Πάντως, υπενθυμίζεται ότι ο Σουάρες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κανέναν ποδοσφαιρικό αγώνα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, λόγω της τετράμηνης ποινής που του επιβλήθηκε από την FIFA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή