Το Πρόγραμμα της Κυριακής

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ

Πρώτο εμπόδιο το Μαυροβούνιο

Στη Βουδαπέστη θα αρχίσει αύριο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των ανδρών. Στο κολυμβητήριο «Αλφρεντ Χάγιος» θα βρεθεί και η ελληνική ομάδα. Πρώτος αντίπαλος των διεθνών μας θα είναι το Μαυροβούνιο. Το υπόλοιπο αυριανό πρόγραμμα του Α΄ ομίλου: Ρουμανία – Γεωργία, Ιταλία – Ρωσία.

ΒΟΛΕΪ

Αντίπαλος η Γερμανία

Για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωπαϊκής Λίγκας Γυναικών, η εθνική παίζει σήμερα (16.00) με τη Γερμανία στην πόλη Ντεσάου. Οι διεθνείς μας θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο τη συλλογή εμπειριών, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου τους.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην τελική ευθεία

Τον τελευταίο της αγώνα στο τουρνουά του Τσιστερνίνο (Ιταλία) δίνει σήμερα (19.30) η εθνική εφήβων, η οποία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 24 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου στην Τουρκία. Στον άλλο αγώνα, η Ιταλία θα υποδεχθεί το Ισραήλ. Στην Κρήτη και την Ιταλία, σε εξέλιξη βρίσκονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων ανδρών και νέων γυναικών, αντίστοιχα, με τη συμμετοχή και των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Δράση στον Σχινιά

Με τους ημιτελικούς και τους τελικούς ολοκληρώνεται σήμερα στον Σχινιά το τρίτο σιρκουί του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη δύο τουρνουά και την τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη (1 – 3/8).

ΣΤΙΒΟΣ

Οι τελικοί στη Λάρισα

Με τους τελικούς σε 400 μ. εμπ., δισκοβολία, 200 μ., επί κοντώ, 800 μ., 3.000 μ., μήκος, ακοντισμό, 4×400 μ., (παίδες), σφυροβολία, 400 μ. εμπ., μήκος, 200 μ., ύψος, σφαιροβολία, 800 μ., 3.000 μ. και 4×400 (κορασίδες) ολοκληρώνονται σήμερα το απόγευμα στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα του στίβου. Στη διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος, συνολικά, περισσότεροι από 1.000 αθλητές και αθλήτριες.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τεστ για τη νέα γενιά

Στο Ντόρντεχτ της Ολλανδίας ολοκληρώνονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων. Στη διοργάνωση μετέχει και η νέα γενιά της ελληνικής κολύμβησης.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Οι ελπίδες στην Ιταλία

Στην Ιταλία συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων. Η εθνική νέων αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Αγγελάκη, Πάρη Ζώνιο, Νίκο Αντωνιάδη, Ανδρέα Τσόπελα, στην ομάδα παίδων αγωνίζονται οι Γιάννης Σγουρόπουλος, Στράτος Δαμιανής, Βασίλης Αντωνιάδης και στις κορασίδες οι Ελένη Σοφρά, Ελλη Φίσερ και Κριστίν Σεβνταγιάν. Στα ατομικά αγωνίσματα νεανίδων θα πάρει μέρος και η Θάλεια Κορδούτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή