Επιστρέφει στον ΠΑΟ ο Γκόρντον Σίλντενφελντ

Επιστρέφει στον ΠΑΟ ο Γκόρντον Σίλντενφελντ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικά αναμένεται να κλείσει για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός θα «πετάξει» ενδεχομένως και σήμερα για την Ελλάδα, προκειμένου να επανενταχθεί στους «πράσινους». Μάλιστα, χθες εξασφάλισε άδεια από την Ντιναμό Μόσχας και μετέβη στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις του. Ο Σίλντενφελντ θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού για δεύτερη χρονιά από την Ντιναμό Μόσχας. Στο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα υπάρχει δυνατότητα για τον Παναθηναϊκό να αποκτήσει τα δικαιώματά του το καλοκαίρι του 2015. Με την επιστροφή του Κροάτη, οι ιθύνοντες των «πρασίνων» θα επικεντρωθούν στο θέμα της απόκτησης ενός χαφ.

Την ίδια ώρα, σοβαρά εμπόδια έχουν προκύψει στην υπόθεση της μεταγραφής του Στέφανου Καπίνο στη Μάιντς. Αν και οι Γερμανοί είχαν συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» για την απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα, χθες άλλαξαν τα δεδομένα και η μεταγραφή βρίσκεται στον «αέρα». Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Καπίνο και τον γερμανικό σύλλογο αναφορικά με τις ελάχιστες συμμετοχές του με τη Μάιντς που θα προβλέπονται στο συμβόλαιό του. Η άδειά του ολοκληρώθηκε χθες και σήμερα είναι υποχρεωμένος να εμφανιστεί στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Χθες, η αποστολή των «πρασίνων» επέστρεψε από την Πολωνία, όπου ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, διάρκειας δέκα ημερών και οι παίκτες θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, οπότε και θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή