Τζιμπούρ και Μασούντ στο προσκήνιο για ΑΕΚ

Τζιμπούρ και Μασούντ στο προσκήνιο για ΑΕΚ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας μπαίνει η ΑΕΚ, δεδομένου πως η πρώτη συνάντηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Εχοντας ολοκληρώσει εδώ και καιρό τον βασικό κορμό των παικτών, στην ΑΕΚ προσανατολίζονται στην απόκτηση επιθετικού που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες, καθώς ο Μπρέσεβιτς ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να βρίσκεται στο απαιτούμενο επίπεδο.

Οι αξιώσεις του Ραφίκ Τζιμπούρ θα εξεταστούν από τη διοίκηση της ΑΕΚ προκειμένου να γίνει γνωστό αν θα προχωρήσει η μεταγραφή, ωστόσο εκφράζεται αισιοδοξία πως θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή. Στις εναλλακτικές λύσεις και ο Ισπανός Χαβιέρ Πορτίγιο. Οσον αφορά τον διεθνή Ιρανό μέσο της Λας Πάλμας, Σοζέι Μασούντ, αναμένεται να απαντήσει εντός της ημέρας στην πρόταση της ΑΕΚ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο όπως και πέρυσι και εκεί θα βρεθεί και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή