Κοντά στην απόκτηση του Μολό ο ΠΑΟΚ

Κοντά στην απόκτηση του Μολό ο ΠΑΟΚ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά στην τρίτη του μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα για τον δανεισμό του Γιοάν Μολό από τη Νανσί. Ο Μολό είναι 25 ετών και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης. Τον αποκάλεσαν στο ξεκίνημα της καριέρας του «Κριστιάνο Ρονάλντο του Μονακό» γιατί είχε παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Πορτογάλο σταρ, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Μέτρησε 42 συμμετοχές με τη φανέλα της Μονακό, δόθηκε δανεικός στην Καέν (2011-12) όπου και είχε 35 συμμετοχές και 4 γκολ και εν συνεχεία, επεκτάθηκε ο δανεισμός του στην ισπανική Γρανάδα. Επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2013 στη Γαλλία για τη Σεντ Ετιέν ως δανεικός και είχε 33 συμμετοχές και 5 γκολ. Στη Νανσί έχει συμβόλαιο έως το 2016 και ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να έχει ρήτρα αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του στο Αρνεμ της Ολλανδίας και σήμερα (19.00) θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του, με αντίπαλο την ουκρανική Ντνιέπρ. Η ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία τον Σαρλ Ιτάνζ για καθυστερημένη ενσωμάτωση στην προετοιμασία της ομάδας.

Επιστροφή Κούη

Ανακοινώθηκε χθες η επιστροφή του Ντίνου Κούη στην ομάδα σε ρόλο συμβούλου της διοίκησης, εκπροσώπου στις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές και υπευθύνου της οργάνωσης των Ακαδημιών. Η «σημαία» του Αρη δήλωσε: «Επέστρεψα στο σπίτι μου, καθώς στον Αρη πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Ο Αρης βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Δυστυχώς η συμπλήρωση των 100 χρόνων δεν βρίσκει τον σύλλογο στη θέση που του αρμόζει. Για τον λόγο αυτό όλοι μαζί, ενωμένοι, δίπλα στην ομάδα για να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο» και πρόσθεσε: «Δεν θα μπορούσα να μη συμμετάσχω σε αυτό το προσκλητήριο συστράτευσης και να βοηθήσω με τις δικές μου δυνάμεις αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια. Ο Αρης μας χρειάζεται στα δύσκολα. Ομως αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας περιμένει σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων μας». Οι «κίτρινοι» θεωρούσαν δεδομένη την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού Σιρίλ Καλί, αλλά τελικά αυτός επέλεξε την τελευταία στιγμή τη Βέροια για να συνεχίσει την καριέρα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή