Φιλική ήττα από την Ντνιέπρ για τον «υπό κατασκευή» ΠΑΟΚ

Φιλική ήττα από την Ντνιέπρ για τον «υπό κατασκευή» ΠΑΟΚ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Αρνεμ της Ολλανδίας από την ουκρανική Ντνιέπρ με σκορ 1-0 στον δεύτερο φιλικό αγώνα που δίνει μεσούσης της προετοιμασίας του. Οι Ουκρανοί ήταν καλύτεροι από τον «Δικέφαλο», προφανώς γιατί βρίσκονται στο τέλος της δικής τους προετοιμασίας, εν αντιθέσει με την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, που τώρα προσπαθεί να «μονταριστεί». Ο Ελληνας τεχνικός χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο. Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε στο 70΄ με πέναλτι του Ζελέζνκοφ, το οποίο είχε κερδίσει ο Κάλινιτς από ανατροπή του Γιακουμή. Ο Αναστασιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Ράζβαν Ρατς.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους Μελισσά, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικά, Κιόσε, Παναγιωτούδη, Σαββίδη, Γκολάσα, Πόζογλου, Μάρτενς, Παπαδόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Μαντούρο, Τζανδάρης, Πολύζος, Κάτσε, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή