Δοκιμές με φόντο τις ΗΠΑ από Μίτσελ στο Ζέεφελντ

Δοκιμές με φόντο τις ΗΠΑ από Μίτσελ στο Ζέεφελντ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στις αυστριακές Αλπεις. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στην Αυστρία έως την Παρασκευή, οπότε και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Εν συνεχεία, τη Δευτέρα θα «πετάξουν» για τη Νέα Υόρκη με πτήση μέσω Μιλάνου. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στον Καναδά θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων με αντιπάλους τη Μίλαν, τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Για αύριο είναι προγραμματισμένο το δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Κεντρική Ευρώπη με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου (19.00).

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ συνεχίστηκε χθες με δύο προπονήσεις, αλλά χωρίς τον Ντελβίν Εντινγκά. Ο Κονγκολέζος αμυντικός μέσος των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε από τις αυστριακές Αλπεις με τελικό προορισμό την πατρίδα του, καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα στην προκριματική φάση του Κυπέλλου Αφρικής. Πάντως, αναμένεται να επανενταχθεί στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Τσόρι Ντομίνγκεζ και Σαμπού Γιαταμπαρέ, οι οποίοι αντιμετώπισαν τη Δευτέρα μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Με δεδομένες τις απουσίες των Γιάννη Μανιάτη και Ανδρέα Σάμαρη, οι οποίοι θα τεθούν στη διάθεση του Μίτσελ στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, όπως και του Εντινγκά, ο Μίτσελ εξετάζει τις εναλλακτικές του επιλογές για τη θέση του αμυντικού μέσου στο αυριανό φιλικό. Μία λύση είναι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός μέσος, έχοντας κοντά του τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

• Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της απόκτησης του διεθνούς Μεξικανού επιθετικού Αλαν Πουλίδο από την Τίγκρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή