Με δυνατό φιλικό αποχαιρετά το Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

Με δυνατό φιλικό αποχαιρετά το Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον δεύτερο και τελευταίο, επί αυστριακού εδάφους, φιλικό αγώνα δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Μετά την Κράσνονταρ, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Κιέβου στο Σβατς (19.00, novasports 1 και HD1). Ο Μίτσελ δεν έχει στη διάθεσή του τον Εντινγκά, που βρίσκεται στο Κονγκό προκειμένου να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στην προκριματική φάση του Κυπέλλου Αφρικής, καθώς και τους διεθνείς Μανωλά, Χολέμπας, Μανιάτη και Σάμαρη, η άδεια των οποίων τελειώνει αύριο, οπότε και θα πρέπει να δώσουν το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος ξεπέρασε ένα μικροτραυματισμό.

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πληροφορίες που ανέφεραν πως ο Κοσταρικανός Μπράιαν Ρουίς βρίσκεται στην Ελλάδα και συζητάει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως επιβεβαιώνεται από στελέχη τους. Πρόκειται, ωστόσο, για μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Εφόσον ο Κρκιτς αποκτηθεί, θα χρησιμοποιείται στις πτέρυγες, αφού για τη θέση του σέντερ φορ ο Ολυμπιακός εξετάζει άλλες περιπτώσεις. Στην παρούσα φάση δεν έχει σημειωθεί εξέλιξη στο θέμα της πώλησης των Μανωλά, Χολέμπας, αλλά και του Μπονγκ, το όνομα του οποίου απασχολεί γαλλικές ομάδες.

Τον επόμενο μήνα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μάικλ Ολαϊτάν, οπότε οι γιατροί που τον παρακολουθούν θα αποφασίσουν αν θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή