Καλές εντυπώσεις ο Ολυμπιακός

Καλές εντυπώσεις ο Ολυμπιακός

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικό ήταν το δείγμα γραφής του Ολυμπιακού στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 στο Σβατς. Το σκορ άνοιξε ο Αυλωνίτης με προβολή στο 41΄, με την ουκρανική ομάδα να ισοφαρίζει με κεφαλιά του Μμποκανί στο 55΄. Αρεσε στο ντεμπούτο του ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αγωνίστηκε ως δεύτερος αμυντικός χαφ δίπλα στον Σιόβα. Να σημειωθεί πως ο Μίτσελ χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο. Δεν έπαιξε ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος χθες το πρωί αισθάνθηκε ένα σφίξιμο από κόπωση στον δεξί προσαγωγό και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.

Σήμερα τελειώνει η άδεια των τεσσάρων διεθνών, Μανιάτη, Χολέμπας, Μανωλά και Σάμαρη, οπότε αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Με τη διεξαγωγή του φιλικού με την κυπελλούχο Ουκρανίας, ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και το μεσημέρι θα ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να αφιχθούν αργά το βράδυ. Τη Δευτέρα το πρωί θα αναχωρήσουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Εκεί, θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων με αντιπάλους τη Μίλαν, τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στόχος των υπευθύνων των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να κλείσουν τα επόμενα 24ωρα και τα τελευταία μεταγραφικά μέτωπα (αριστερός χαφ και επιθετικός). Για τη θέση του αριστερού χαφ, ο Μπόγιαν Κρκιτς της Μπαρτσελόνα αποτελεί έναν απ’ τους στόχους των «Πειραιωτών». Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε χθες ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», Πιερ Ισά: «Προσπαθούμε ώστε οι μεταγραφές μας να είναι μαζί μας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής». Ειδικά για την περίπτωση του σέντερ φορ, διευκρίνισε: «Ψάχνουμε για κάτι καλό και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα εξελίξεις». Επιπλέον, ανέδειξε τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού στο κομμάτι των μεταγραφών: «Ξέραμε τι θέλαμε. Είχαμε προετοιμαστεί από νωρίς. Ο προπονητής γνώριζε καλά το τι ζητούσε και έτσι προχωρήσαμε».

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στην περίπτωση του νεαρού αριστερού μπακ Αρτούρ Μαζουάκου, η μεταγραφή του οποίου απ’ τη Βαλενσιέν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη εξαιτίας γραφειοκρατικών ζητημάτων: «Είναι σε καλό δρόμο. Περιμένουμε τα χαρτιά του», Ακόμη, δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση της απόκτησης του διεθνούς Μεξικανού επιθετικού της Τίγκρες Αλαν Πουλίδο, με την ομάδα του να υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή