Mαθαίνει αντίπαλο με… «Σίφο» ο ΠΑΟ

Mαθαίνει αντίπαλο με… «Σίφο» ο ΠΑΟ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Γκόρντον Σίντενφελντ να επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Ο Κροάτης αμυντικός θα ανήκει και τη φετινή χρονιά στο δυναμικό των «πρασίνων», γεγονός που αποτελούσε επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και του συλλόγου. Επίσης, παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά ο Λουκ Στιλ, με τον Αγγλο τερματοφύλακα να γνωστοποιεί μέσω Τwitter ότι υπέγραψε στους «πράσινους». Ο Στιλ ήδη είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα από την Τετάρτη.

Με τα μεταγραφικά μέτωπα να κλείνουν σιγά σιγά, ο Παναθηναϊκός έβαλε τελεία χθες σε ακόμη ένα θέμα που είχε δημιουργηθεί στις αρχές του καλοκαιριού με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με τον Κροάτη μέσο, εκφράζοντάς του τη δυσαρέσκεια όλων στην ομάδα για τις δηλώσεις του περί αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό. Ο Πράνιτς κατάλαβε το λάθος του και το θέμα, πλέον, θεωρείται λήξαν.

Τον αντίπαλό τους στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα μάθουν σήμερα (13.00) οι κυπελλούχοι Ελλάδος, στη Νιόν της Ελβετίας. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Λιλ, Ζενίτ, Κοπεγχάγης, Μπεσικτάς και Σταντάρ Λιέγης. Ωστόσο, αυξήθηκαν οι πιθανότητές του να κληρωθεί με τη Ζενίτ, καθώς η Επιτροπή Εκτάκτων Υποθέσεων της UEFA αποφάσισε ότι μέχρι να ηρεμήσει η πολεμική αντιπαράθεση στην Ουκρανία, δεν θα κληρώνονται οι ρωσικές με ουκρανικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ετσι η Ζενίτ δεν θα μπορεί να κληρωθεί με την Ντνίπρο αλλά με μία από τις υπόλοιπες ομάδες στο γκρουπ των «πρασίνων».

Η UEFA αποφάσισε ακόμη την απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων επί ισραηλινού εδάφους μέχρι νεωτέρας, λόγω της κρίσης στη Γάζα, κάτι που πιθανότατα θα σημάνει την επιστροφή στη Λευκωσία των ισραηλινών συλλόγων, όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι Χάποελ Τελ Αβίβ και Χάποελ Μπέερ Σεβά, όπως και κατά το παρελθόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή