Εκπληξη με Ιάκωβο Αγγελίδη στον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ

Εκπληξη με Ιάκωβο Αγγελίδη στον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο Ελληνοκύπριος Ιάκωβος Αγγελίδης θα είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως επισήμως ανακοινώθηκε χθες από την ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Ιάκωβος Αγγελίδης αποτελεί προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη και η πρόσληψή του θα ολοκληρωθεί και τυπικά στις 14 Αυγούστου, στη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ για τον Αγγελίδη, «είναι δικηγόρος στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αγγλίας και της Ουαλίας και έχει εργαστεί ως γενικός σύμβουλος και διευθυντής σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Από το 2009 και την αλλαγή ιδιοκτησίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, εντάχθηκε στην ομάδα του Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της σχεδόν πενταετούς θητείας του, η Μακάμπι προχώρησε σε ριζικές οργανωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ενώ στον αγωνιστικό τομέα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισραήλ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14 και έφτασε στη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ».

Ο Αγγελίδης επιλέχθηκε από τον ΠΑΟΚ γιατί, όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, «εξελίσσεται σε έναν μοντέρνο ευρωπαϊκό σύλλογο με υψηλές απαιτήσεις για να επιτύχει τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο τους στόχους του. Ο Ιάκωβος Αγγελίδης αναμένεται να βοηθήσει τον σύλλογο με την εμπειρία του στην υλοποίηση σχεδίων υψηλού επιπέδου στον χώρο του ποδοσφαίρου, του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στόχος είναι να αναβαθμιστεί η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ».

Η Μακάμπι αποχαιρέτησε τον Αγγελίδη, για τον οποίο ο πρόεδρός της Μιτς Γκόλντχαρ τόνισε: «Μέσα από τον ηγετικό του ρόλο, τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο όσον αφορά την οικοδόμηση μίας σωστής επαγγελματικής κουλτούρας στη Μακάμπι. Εντός και εκτός γηπέδου. Ολοι αναγνωρίζουν ότι οι επιτυχίες μας, συμπεριλαμβανομένων και των πρωταθλημάτων μας, δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς τη συμβολή του Ιάκωβου».

Παράλληλα, συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών (έως το 2018) υπέγραψε χθες ο Ευθύμης Κουλούρης.

Μεταγραφή στον Αρη

Σε συμφωνία με τον 24χρονο αμυντικό μέσο από τη Σενεγάλη Σιντί Σανιά ήρθε ο Aρης. Ο Σανιά ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Γαλλία, είχε 91 συμμετοχές στη β΄ ομάδα της Σεντ Ετιέν και αγωνίστηκε πέρσι στη Νορβηγία με τη φανέλα της Σόγκνταλ, έχοντας 3 γκολ σε 28 συμμετοχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή