Βόλτα στον κόσμο

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κομμένη ανάσα

Το ατύχημα του Φελίπε Μάσα στο γκραν πρι του Χόκενχαϊμ ανησύχησε τους πάντες στη γερμανική πίστα της F1. Ο Βραζιλιάνος πιλότος ασφαλώς εγκατέλειψε τον αγώνα αλλά δεν έπαθε το παραμικρό.

Στη μνήμη τους

Δύο στεφάνια πήραν τις θέσεις των δύο φιλάθλων της Νιούκαστλ που έχασαν τη ζωή τους στην πτήση MH 17. Και οι δύο ταξίδευαν προς τη Νέα Ζηλανδία για να παρακολουθήσουν φιλικούς αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Βόλτα στην Κίνα

Οπως σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Λεμπρόν Τζέιμς επισκέφθηκε την τεράστια και διψασμένη αγορά της Κίνας. Οι Ασιάτες υποδέχθηκαν θερμά τον «βασιλιά», ο οποίος με τη σειρά του φρόντισε να τους ανταμείψει με το δικό του σόου.

«Χρυσός» Ρονάλντο

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν πήγε καθόλου καλά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου οι «μετοχές», όμως, δεν έπεσαν. Ο Πορτογάλος συνεχίζει ακάθεκτος τις εμπορικές του επιτυχίες, κλείνοντας «χρυσές» συμφωνίες ανά τον κόσμο. Πρόσφατος προορισμός η Ιαπωνία.

«Βασιλιάς» Χάμες

Οι εμφανίσεις του Χάμες Ροδρίγες στο Μουντιάλ με την Εθνική Κολομβίας, εξαργυρώθηκαν με τη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί, πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θα έχει δίπλα του παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Μπέιλ, ο Κρόος. Δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Σαν πίνακας

Οι μαγευτικές διαδρομές του ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας δίνουν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα. Τα ειδυλλιακά τοπία συνδυάζονται αρμονικά με τα χρώματα στις στολές των αθλητών, με αποτέλεσμα πολλές φορές η φωτογραφία να μοιάζει περισσότερο με πίνακα ζωγραφικής που είναι έτοιμος να ζωντανέψει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή