ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σύντομα

Σύντομα

ΠΟΛΟ: Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας η εθνική ανδρών διεκδικεί σήμερα την 5η θέση με αντίπαλο την Κροατία (14.30). Στην Ερμούπολη της Σύρου συνεχίζεται το διεθνές τουρνουά «Κύπελλο Βικέλας». Η χώρα μας εκπροσωπείται από την εθνική ομάδα νέων. Το πρόγραμμα: 19.30: Ιταλία – Σερβία, 21.00: Ισπανία – Ελλάς. Αύριο: 09.00: Ιταλία – Ισπανία, 10.30: Ελλάς – Σερβία.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Την οικοδέσποινα Τουρκία αντιμετωπίζει σήμερα (20.45) η εθνική εφήβων για την τρίτη αγωνιστική του Γ΄ ομίλου του Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στο Ικόνιο.

ΣΤΙΒΟΣ: Οι πρωταθλητές μας αγωνίζονται σήμερα και αύριο στα βαλκανικά πρωταθλήματα της Ρουμανίας. Παίρνουν μέρος 18 αθλητές και 19 αθλήτριές. Οι περισσότεροι έχουν στόχο να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Στη Γιουτζίν των ΗΠΑ συνεχίζονται τα παγκόσμια πρωταθλήματα εφήβων και νεανίδων, όπου υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση.

ΠΑΛΗ: Η Μαρία Πρεβολαράκη θα μετρήσει σήμερα τις δυνάμεις της ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος (Ουζμπεκιστάν, 8-14/9). Η πρωταθλήτρια των 53 κ. αγωνίζεται στον τελικό των «Γκόλντεν Γκραν Πρι», στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στο Τραβεμούντε της Γερμανίας συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα των «420». Τη χώρα μας εκπροσωπούν οι Α. Ταβουλάρη – Φ. Κουτσουμπού, Α. Γκαρή – Β. Πατεράκη, Β. Γουργιώτης – Ι. Παππάς και Ι. Ε. Κρητικός – Π. Καρδακάρης. Στο Μος της Νορβηγίας διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ 4,7 νέων. Τρέχουν οι Κ. Φωτακάκη, Κ.Ο. Χουσιάδας, Μ. Κ. Σταματίου, Π. Κυρπόγλου, Λ. Ζαμίτ.

ΡΑΛΙ ΑΙΓΑΙΟΥ: Ο πολύχρωμος στόλος που αγωνίζεται στο «Ράλι Αιγαίου» θα αποπλεύσει σήμερα από την Ιο και αφού διανύσει 82 ναυτικά μίλια θα καταπλεύσει στο Σούνιο.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Με δέκα ιππείς και αμαζόνες παίρνει μέρος η χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υπερπήδησης εμποδίων, στις κατηγορίες παίδων, εφήβων και νέων ιππέων, που συνεχίζεται σήμερα στο Αρέτσο της Ιταλίας.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο συνεχίζονται τα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών.