Αναχωρεί για την πρώτη «μάχη» ο ΠΑΟ

Αναχωρεί για την πρώτη «μάχη» ο ΠΑΟ

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Ουασίμ Μπούι να μένει στα… πιτς ώστε να ετοιμαστεί εντατικά για τον αγώνα-ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης, αναχωρεί ο Παναθηναϊκός σήμερα στις 8.30 το πρωί για το Βέλγιο, όπου αύριο στις 9 το βράδυ θα δώσει τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολλανδός μέσος έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, εμφανίστηκε το πρωί στο Κορωπί όπου μίλησε για λίγο με τους Αναστασίου, Νταμπίζα, και είδε μέρος της προπόνησης των νέων συμπαικτών του. Εν συνεχεία πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για να τακτοποιήσει τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες του δανεισμού του για ένα χρόνο από τη Γιουβέντους και αφού ολοκληρώθηκαν τα πάντα και τυπικά, είναι έτοιμος να ξεκινήσει ένα μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας στο διάστημα που η ομάδα θα βρίσκεται στο Βέλγιο, με στόχο να παίξει στον επαναληπτικό.

Ο Μπούι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση μιας και ακολουθούσε την προετοιμασία της Γιουβέντους, αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, γι’ αυτό και δεν συμπεριλήφθηκε από τον Αναστασίου στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης. Ο 41χρονος προπονητής άφησε εκτός τους ανέτοιμους Μπαϊράμι, Μπούρμπο και τον Ρισβάνη, παίρνοντας στην 20μελή αποστολή τους Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη και Κλωναρίδη. Οι Σίλντενφελντ και Πέτριτς έκαναν χθες για προληπτικούς λόγους πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι «πράσινοι» θα πάνε αεροπορικώς στις Βρυξέλλες και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στη Λιέγη, όπου θα προπονηθούν το βράδυ. Η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου θα γίνει πριν από την προπόνηση.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο Ισπανός Κάρλος Γκόμες, ο οποίος είχε διευθύνει παλαιότερα τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Οντένσε (1-1) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το εντός έδρας παιχνίδι του με τη Λάτσιο (επίσης 1-1) για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης κυκλοφορούν από χθες, με τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να έχουν προτεραιότητα και καλύτερες τιμές. Σήμερα και αύριο, τα μέλη μπορούν να τα προμηθεύονται ηλεκτρονικά μέσω του νέου συστήματος print at home που έχει εισαγάγει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να εισέρχονται απευθείας στη θύρα με το barcode του εισιτηρίου τους. Από την Πέμπτη θα μπορούν και τα μη μέλη να τα προμηθεύονται ηλεκτρονικά, ενώ από την ίδια μέρα θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια στη θύρα 4 της Λεωφόρου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι από 10 έως 50 ευρώ για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και από 15 έως 60 για τα μη μέλη. Με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη, ο αυριανός αγώνας θα προβληθεί με προτζέκτορα στον «Τάφο του Ινδού» στη Λεωφόρο, με «καλεσμένους» όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή