Θετικές εντυπώσεις από Ολυμπιακό

Θετικές εντυπώσεις από Ολυμπιακό

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία εβδομάδα συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχοντας δώσει ήδη τα δύο από τρία του παιχνίδια του στον 2ο όμιλο του International Champions Cup. Οι πρωταθλητές Ελλάδας που επικράτησαν της Μίλαν με το καθαρό 3-0 στο Τορόντο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας έχασαν από τη Λίβερπουλ με 1-0 στο Σικάγο. Ομως, παρά την ήττα, η ομάδα του Μίτσελ ικανοποίησε ξανά με την εικόνα της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, όχι μόνο για να ισοφαρίσει, αλλά και για να πάρει τη νίκη, με πιο χαρακτηριστική το σουτ στο δοκάρι του κορυφαίου παίκτη του Ολυμπιακού στο φιλικό, Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Ο 26χρονος ακραίος χαφ από την Αρμενία, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των «κόκκινων», αποδεικνύοντας με την παρουσία του ότι μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Μίτσελ ανέδειξε τη χρησιμότητα του τουρνουά στο οποίο, πλην του Ολυμπιακού, μετέχουν οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν (στον όμιλό του), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ιντερ και Ρόμα: «Για εμάς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Παίζουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες, παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, δεν θέλουμε να καταλήξουμε στη βασική ενδεκάδα. Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι όλοι. Μαθαίνουμε γρήγορα και παίζουμε καλά».

Σε ότι αφορά στις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, Αλμπέρτο Μποτία θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί η πώληση του Μανωλά σε ομάδα του εξωτερικού. Παράλληλα, ο Αντριάνο Γκαλιάνι ανέφερε χθες πως η Μίλαν έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ρομπίνιο: «Υπάρχουν προτάσεις από τον Ολυμπιακό και από βραζιλιάνικους συλλόγους. Οχι από την Μπεσίκτας. Συναντηθήκαμε με τον Ρομπίνιο και θα ξαναπούμε πάλι άμεσα», δήλωσε χθες στο Sky Sport Italia, ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι».

Να σημειωθεί ότι πριν από τη σέντρα, οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Στίβεν Τζέραρντ στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου κρατώντας στα χέρια τους από ένα κόκκινο και λευκό στεφάνι, που ήταν αφιερωμένα στα 21 θύματα της Θύρας 7 και στα 96 θύματα του Χίλσμπορο.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Σικάγο, η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» για το Νιου Τζέρσεϊ όπου θα παραμείνει έως την Παρασκευή για να συνεχιστεί η προετοιμασία. Εν συνεχεία, θα αναχωρήσει για τη Μινεάπολη, καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι για τον 2ο όμιλο του International Champions Cup.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή