Πορτοκαλί μνημόνιο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν στο ποδόσφαιρο, οι περικοπές των προϋπολογισμών, είναι μεγάλες, στο μπάσκετ, τείνουν προς… τεράστιες. Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι περιορίζουν ακόμα περισσότερο τα έξοδά τους. Δεν είναι μόνο οι εισπράξεις που μειώνονται κατακόρυφα. Είναι και τα έσοδα από τις προσωπικές τους επιχειρήσεις, από τις οποίες αντλούσαν τα χρήματα για τις ομάδες τους.

Οταν λοιπόν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν σταματήσει να αγοράζουν από τα… επάνω ράφια, σκεφτείτε τι γίνεται στις υπόλοιπες ομάδες. Επομένως μην περιμένετε να δούμε κάτι το «νέο» και στο φετινό πρωτάθλημα.

Πολλοί θα ισχυριστούν πως η οικονομική δυσπραγία θα στρέψει τις ΚΑΕ προς την αναζήτηση νέων παικτών. Ελάχιστοι σύλλογοι, όμως, έχουν μεριμνήσει, ώστε να αναδείξουν παίκτες από τις μικρές τους ομάδες.

Αλλά ακόμα και να αναδειχτούν κάποιοι, ο ανταγωνισμός και οι παραστάσεις που θα έχουν, όταν θα ενταχτούν στις «πρώτες» δεν θα είναι όπως παλιά. Κι αυτό επειδή δεν θα υπάρχουν στη χώρα μας πλέον οι παγκοσμίου επιπέδου παίκτες.

Φυσικά, το αποτέλεσμα, αυτής της έλλειψης μεγάλων παικτών, το βλέπουμε ήδη στην Εθνική ομάδα, που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οσο και να θέλουν να «χρυσώσουν το χάπι», δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε κάτι το συγκλονιστικό από αυτήν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή