Αμεσα τρεις κινήσεις στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ

Αμεσα τρεις κινήσεις στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει και πάλι από σήμερα την προετοιμασία του, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει στο μεταγραφικό μέτωπο. Μετά τη συνάντηση που είχε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης με τους Ζήση Βρύζα, Μαρία Γκοντσάρεβα, αλλά και τον Αγγελο Αναστασιάδη χαράχθηκε η στρατηγική και πλέον απομένει να υλοποιηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί.

Ο «Δικέφαλος» θα επιδιώξει άμεσα να κλείσει συμφωνίες με τρεις παίκτες, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν μέσο και έναν ακραίο επιθετικό. Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και πλέον η διοίκηση καλείται να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις και να έρθουν οι παίκτες στη Θεσσαλονίκη, για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από την πορεία των συζητήσεων με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Η συνάντηση που είχε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι από τα διαμορφωμένα δεδομένα. Συμφωνία δεν υπάρχει και είναι γεγονός πως έχει προκληθεί ανησυχία γιατί ο παίκτης από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

• Ο Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα, Μανώλη Καλογεράκη για έναν χρόνο, όμως αυτό που έχει σημασία είναι το ιδιοκτησιακό-οικονομικό καθεστώς. Η διοίκηση Στεφανίδη μοιάζει ανήμπορη να κρατήσει την ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ και ξαφνικά εμφανίστηκε ο Θανάσης Κώνστας πρώην συνεργάτης του Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος δήλωσε πως έχει βρει επενδυτή που μπορεί άμεσα να βάλει στην ΠΑΕ 2,5 εκατ. ευρώ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της υπαγωγής στο άρθρο 106ια του πτωχευτικού κώδικα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή