Αρνητική απάντηση από Μίλαν και Ρομπίνιο

Αρνητική απάντηση από Μίλαν και Ρομπίνιο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόκτηση σέντερ φορ αποτελεί βασική προτεραιότητα των υπευθύνων του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνεχίζουν την αναζήτηση στην αγορά του εξωτερικού ενός ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τα τελευταία 24ωρα επιχείρησαν να φέρουν στην Ελλάδα τον Ρομπίνιο. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, «Gazzetta dello Sport», ο Βραζιλιάνος επιθετικός και η διοίκηση της Μίλαν απάντησαν αρνητικά στην πρόταση των «ερυθρόλευκων». Στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο παίκτης και η ομάδα του εξετάζουν παράλληλα ελκυστικές προτάσεις από τις ΗΠΑ, τα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και από τη Βραζιλία.

Επιπλέον, οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» ξεκαθάρισαν ότι δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σαμουέλ Ετό, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα. Ακόμη διέψευσαν ότι υπάρχει θέμα για τον Κλάους Αθανασιάδη.

Στο μεταξύ, με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το ρεπό που τους έδωσε την Τρίτη ο Μίτσελ. Αφησαν τη βάση τους που βρίσκεται στην περιοχή Σορτ Χιλς του Νιου Τζέρσεϊ και πέρασαν απ’ την άλλη πλευρά του ποταμού Χάντσον για να περπατήσουν στους δρόμους του Μανχάταν. Αυτή ήταν η πρώτη ελεύθερη ημέρα για τους πρωταθλητές Ελλάδας από τότε που έφθασαν στις ΗΠΑ για να αγωνιστούν στο International Champions Cup.

Οπως ήταν επόμενο περπάτησαν στα πιο κεντρικά σημεία του εντυπωσιακού κέντρου της Νέας Υόρκης, βγάζοντας μάλιστα φωτογραφίες τις οποίες κοινοποίησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ηταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη αργά το απόγευμα τοπική ώρα (ξημερώματα ώρα Ελλάδας). Υπενθυμίζουμε πως αύριο θα αναχωρήσουν για τη Μινεάπολη, όπου το Σάββατο (10 μ.μ.) θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του International Champions Cup.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή