Σε ρόλο φαβορί ο Ατρόμητος, δύσκολο εμπόδιο για Αστέρα

Σε ρόλο φαβορί ο Ατρόμητος, δύσκολο εμπόδιο για Αστέρα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι δεδομένο ότι η αποστολή τους έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας όμως και οι δύο έχουν τον ίδιο στόχο. Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται απόψε στη μάχη του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με σκοπό να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Περιστεριώτες δοκιμάζονται στη Βοσνία κόντρα στη Σαράγεβο (21.30) χωρίς τον Χαβιέρ Ούμπιντες ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Τον ρόλο του ηγέτη στην ενδεκάδα αναμένεται να αναλάβει ο Μπρίτο, ο οποίος έχει δείξει, ιδιαίτερα στη φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι Βόσνιοι από την πλευρά τους θέλουν να καλύψουν την απειρία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στηριζόμενοι στην έδρα τους και θεωρούν πως αν δεν δεχθούν γκολ, θα μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στην Αθήνα.

Σαφέστατα πιο δύσκολη αποστολή έχει ο Αστέρας στη Γερμανία απέναντι στη Μάιντς (21.30). Ο Στάικος Βεργέτης καλείται να λύσει το δύσκολο πρόβλημα του αντικαταστάτη του Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος έμεινε στην Τρίπολη λόγω τραυματισμού. Ο προπονητής των Αρκάδων προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Μουνάφο, γνωρίζοντας βέβαια ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει έναν ποδοσφαιριστή να καλύψει πλήρως το κενό του Ισπανού. Σε ό,τι αφορά την κορυφή της επίθεσης όπου δεν θα αγωνιστεί ο Μπαράλες που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ντε Μπλάσις σε έναν ελεύθερο ρόλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή