Νίκη με Μαυροβούνιο οι έφηβοι, αντίπαλος στους «8» η Ιταλία

Νίκη με Μαυροβούνιο οι έφηβοι, αντίπαλος στους «8» η Ιταλία

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H είσοδος της Εθνικής εφήβων στην προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ της Τουρκίας αποτελούσε τον πρώτο και συνάμα κατώτερο στόχο της, καθώς στη συνέχεια της διοργάνωσης το βάθρο των μεταλλίων είναι ο ορατός και εφικτός σκοπός της. Η ελληνική ομάδα, που νίκησε εύκολα το Μαυροβούνιο (72-57) στον τελευταίο αγώνα της φάσης των «12» και δεν αρκέστηκε στην εξασφάλιση της πρόκρισής της από τη νίκη της Τουρκίας επί της Ισπανίας, θα βρεθεί αύριο (14.00) αντιμέτωπη με την Ιταλία για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στα ημιτελικά.

«Καταφέραμε και κερδίσαμε εμείς την πρόκριση στα προημιτελικά, δεν μας έστειλε εκεί κανένα άλλο αποτέλεσμα», υποστήριξε ο τεχνικός των εφήβων Ηλίας Παπαθεοδώρου που είδε στη στατιστική του χθεσινού αγώνα τον Χαραλαμπόπουλο να έχει 15 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ οι Τσαλμπούρης και Σταμάτης σημείωσαν από 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

• Αποβολή της Μακάμπι από την επόμενη Ευρωλίγκα, λόγω της αιματοχυσίας που έχει προκαλέσει το Ισραήλ στη Γάζα, απαιτούν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί όλων των ομάδων στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή