Ενίσχυση με Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

Ενίσχυση με Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πιο «ηχηρή» φετινή της μεταγραφή ολοκλήρωσε χθες η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελντερ Μπαρμπόσα. Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος που αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά και ανήκε στην Μπράγκα, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην ισπανική Αλμερία, ενώ στο βιογραφικό του έχει και μία συμμετοχή στην Εθνική Πορτογαλίας.

Ο Μπαρμπόσα βρέθηκε χθες τα ξημερώματα στην Αθήνα, το μεσημέρι μετέβη στα γραφεία της Aegean, όπου συνομίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του. Επειτα, πήγε και στα Σπάτα, όπου ακολούθησε μάλιστα και μέρος της απογευματινής προπόνησης. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, κατακτήσεις τίτλων και πιστούς φιλάθλους που την ακολουθούν παντού. Γνωρίζω ότι η θέση της τώρα είναι προσωρινή και ότι οι στόχοι των ανθρώπων που τη διοικούν είναι υψηλοί. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» δήλωσε ο Πορτογάλος, ο οποίος σήμερα το πρωί θα παρουσιαστεί και επίσημα από την ΠΑΕ.

Η Ενωση έχοντας ολοκληρώσει κατά πάσα πιθανότητα τις μεταγραφές της, στρέφει την προσοχή της στο θέμα του γηπέδου, μετρώντας… εχθρούς και φίλους. Χθες ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε στο πλάι της ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για το προπονητικό του ΠΑΟΚ στη Θέρμη. «Η χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) ημέρα ήταν μια καλή στιγμή για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα για δύο από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που υιοθετήσαμε, η ΑΕΚ, επιτέλους αποκτά το δικό της ιδιόκτητο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης, μπορεί τώρα πια να αποκτήσει ένα σύγχρονο προπονητήριο για όλους τους αθλητές του. Το ΥΠΕΚΑ θα σταθεί δίπλα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και στο επόμενο χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εκδοθούν οι σχετικές οικοδομικές άδειες και να γίνουν οι αντίστοιχες πολεοδομικές ρυθμίσεις» τόνισε ο κ. Μανιάτης.

• Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν χθες οι Γεωργέας, Μπακάκης και Σαρρής και υπέγραψαν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή