Σύντομα

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκονται όλες οι ελληνικές ομάδες, οι οποίες μέσω των φιλικών αγώνων τεστάρουν τις αντοχές τους. Ο Ολυμπιακός απόψε (22.10) στη Μινεάπολη των ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο ΠΑΟΚ (22.00) θα κοντραριστεί με τη Νάπολι στο Σάο Πάολο. Τα πρώτα της αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ στα «Πηγάδια», όπου θα αντιμετωπίσει (18.45) τη Skoda Ξάνθη. Υπάρχουν, όμως, και άλλες φιλικές αναμετρήσεις των ομάδων της Σούπερ Λιγκ: 17.30: Αγροτικός Αστέρας – Κέρκυρα, 18.30: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός, 19.00: Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τη Ρωσία θα αντιμετωπίσει σήμερα (19.15) η Εθνική, για την τρίτη αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Ευρωμπάσκετ κορασίδων που διεξάγεται στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ: Με τους τελικούς στο ντουέτο και στο ομαδικό συνεχίζεται σήμερα στο Ελσίνκι το παγκόσμιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης των νεανίδων. Στη διοργάνωση τη χώρα μας εκπροσωπούν οι Αθανασία Τσόλα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Σαραντίδη, Ελένη Στραβάκου, Αναστασία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Αντωνία Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Κατερίνα Φουκαλά, Παρασκευή Κωφίδη, Μυρτώ Καματερού και Αναστασία Μπρεζεράκου. Μετέχουν 300 αθλήτριες από 40 χώρες.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Στην Αλεξανδρούπολη ολοκληρώνεται αύριο το πανελλήνιο σιρκουί μπιτς βόλεϊ.

ΠΟΛΟ: Η τελική φάση του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών συνεχίζεται σήμερα στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πέπανος» στην Πάτρα. Το πρόγραμμα: Για την 4η αγωνιστική του Α΄ ομίλου: Σήμερα: 10.00: ΝΑΣ Ημαθίας – Τρίαινα Βούλας, 11.00: ΑΟ Καστέλλας – Απόλλων Σμύρνης. Για την 5η αγωνιστική: 16.30: ΠΕΚΕΒ – ΝΑΣ Ημαθίας, 17.30: Τρίαινα Βούλας – ΑΟ Καστέλλας. Για την 4η αγωνιστική του Β΄ ομίλου: 12.00: ΧΑΝΘ – Αργης Καλαμάτας, 13.00: ΟΠΑΘΑ – Μακεδονικός. Για την 5η αγωνιστική: 18.30: ΚΟ Καρδίτσας – ΧΑΝΘ, 19.30: Αργης Καλαμάτας – ΟΠΑΘΑ. Η εθνική νέων ανδρών βρίσκεται στον Αγ. Κοσμά, όπου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα (24-31 Αυγούστου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή