Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τελική ευθεία για τη σέντρα

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί σήμερα (18.00) τον Πλατανιά σε φιλική αναμέτρηση. Σε 20 ημέρες αρχίζει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και οι ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Πέφτει η αυλαία

Στο Ελσίνκι ολοκληρώνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης με τους τελικούς σε σόλο και κόμπο. Στη διοργάνωση τη χώρα μας εκπροσωπούν οι Αθανασία Τσόλα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Σαραντίδη, Ελένη Στραβάκου, Αναστασία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Αντωνία Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Κατερίνα Φουκαλά, Παρασκευή Κωφίδη, Μυρτώ Καματερού και Αναστασία Μπρεζεράκου. Μετέχουν 300 αθλήτριες από 40 χώρες.

ΒΟΛΕΪ

Σε φουλ ρυθμούς

Η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων που θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στα Σκόπια το διάστημα 13-17/8, θα ξεκινήσει αύριο στην Πτολεμαΐδα. Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων θα αναχωρήσει σήμερα για τη Σούμποτιτσα της Σερβίας για να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (16 – 24/8).

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Οι τελικοί

Με τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες ολοκληρώνεται, στην Αλεξανδρούπολη, το φετινό σιρκουί του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

ΠΟΛΟ

Η τετράδα

Οι ημιτελικοί της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών θα διεξαχθούν σήμερα στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πέπανος» της Πάτρας. Η εθνική νέων ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της στον Αγ. Κοσμά ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα (24-31 Αυγούστου).

ΠΑΛΗ

Ετοιμοι για διάκριση

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ελληνική ομάδα ενόψει της παρουσίας της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας από 5 έως 10 Αυγούστου. Η αποστολή αποτελείται από τους: Ελληνορωμαϊκή εφήβων: 60 κιλά: Παναγιώτης Ξυνόπουλος, 66 κιλά: Μανρίκος Θεοδωρίδης, 74 κιλά: Αλμπερτ Αρτενιάν, 84 κιλά: Δημήτρης Τσεκερίδης, 120 κιλά: Αναστάσιος Φωτιάδης. Προπονητής: Παναγιώτης Χεριστανίδης. Ελευθέρα εφήβων: 55 κιλά: Θεοχάρης Καλανίδης, 60 κιλά: Φώτης Παπαδάκης, 66 κιλά: Κύριλλος Μπινεμπάουμ, 84 κιλά: Παύλος Σωτηριάδης, 96 κιλά: Αθανάσιος Καπαθανασίδης, 120 κιλά: Χρήστος Μαυρίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή