Στα χέρια του Αγγελίδη περνάει η λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στα χέρια του Αγγελίδη περνάει η λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Επιασε δουλειά στον ΠΑΟΚ ο Ιάκωβος Αγγελίδης, πρόεδρος της ΠΑΕ από τις 14 Αυγούστου, όταν και θα επικυρωθεί η απόφαση του ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη, από τη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Ο πρώην παράγοντας της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρέθηκε στην Τούμπα και συμμετείχε στην πρώτη του σύσκεψη ως μέλους της διοίκησης του ΠΑΟΚ για περισσότερο από έξι ώρες. Το νέο διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ δέχθηκε λεπτομερή ενημέρωση των έως τώρα πεπραγμένων της εταιρείας από τον νυν πρόεδρο, Ζήση Βρύζα, και την υπεύθυνη των οικονομικών, Μαρία Γκοντσάρεβα. Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο Αγγελίδης τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε σειρά επαφών και συναντήσεων ώστε να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης της ΠΑΕ όταν θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του. Εντός των ημερών θα επισκεφθεί τα γραφεία του Ερασιτεχνικού ΠΑΟΚ και το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για να έχει σφαιρική άποψη επί παντός επιστητού.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, την ώρα που δημοσιεύματα από τη Ρωσία κάνουν λόγο για εξαιρετική πρόταση της ΤΣΣΚΑ στον Μπίμπρας Νάτχο, ο Ισραηλινός δεν κλείνει την πόρτα του στον «Δικέφαλο». «Εάν αποφασίσω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ δεν θα είναι πρόβλημα το οικονομικό. Εχω μερικές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η απόφασή μου. Οπως κάθε ποδοσφαιριστή, με ενδιαφέρουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

• Την απόκτηση του 32χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος αγωνίστηκε πέντε χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης, ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ηρακλής: «Ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή για ένα έτος και αναχώρησε για το Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας για το υπόλοιπο της προετοιμασίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή