«Ρευστή» η κατάσταση στον Αρη

«Ρευστή» η κατάσταση στον Αρη

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Στον αέρα βρίσκεται η συμμετοχή του Αρη στη Φούτμπολ Λιγκ την επόμενη χρονιά, καθώς ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Στεφανίδης παραδέχθηκε παρουσία όλων των φορέων του συλλόγου ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Δήλωσε προφορικά παραίτηση, αλλά δεν έγινε αποδεκτή, για να μην υπάρξει νομικό κενό. Οι οργανωμένοι οπαδοί ζήτησαν τον υποβιβασμό στη Γ΄ Εθνική ώστε να γίνει ειδική εκκαθάριση, στηρίζοντας ουσιαστικά το πλάνο του Γιώργου Γαλανού. Σήμερα ο κ. Γαλανός θα έχει συναντήσεις στην ΕΠΟ, προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαδικασία αλλαγής κατηγορίας που θα αγωνίζεται ο Αρης, ώστε να είναι έτοιμος σε κάθε περίπτωση. Χθες πέρασε από τα γραφεία του Α.Σ. και ενημερώθηκε από το λογιστήριο για την κατάσταση του Ερασιτέχνη.

Την ίδια ώρα, οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ, η Κοινωνία Μελών Αρη και ο Ερασιτέχνης δεν θέλουν να πάρουν την απόφαση για την Γ΄ Εθνική. Ο Λάμπρος Σκόρδας, ως μικρομέτοχος, ανεπισήμως ισχυρίζεται ότι θα μπλοκάρει τη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ, ενώ ο πρώην άμεσος συνεργάτης του, Θανάσης Κώνστας, ισχυρίζεται ότι έχει 2,5 εκατ. ευρώ για να μπορέσει να διατηρηθεί η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ.

Χθες εμφανίστηκε ως υποψήφιος να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Αρη και ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, αν και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες.

Προβληματισμός για ΠΑΟΚ

Υπό το βλέμμα του νέου προέδρου (επισήμως από 14/8) του, Ιάκωβου Αγγελίδη ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 την Ξάνθη με γκολ του Σαλπιγγίδη στην άδεια Τούμπα στο πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι αυτό το καλοκαίρι. Ο Αγγελίδης άκουσε από την κερκίδα να αποθεώνεται ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο υπάρχει (νέα) διαμάχη γιατί δεν του έχει γίνει συμβόλαιο ως άμεσου συνεργάτη του Αγγελου Αναστασιάδη, αλλά και να αποδοκιμάζεται ο Σαλπιγγίδης! Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε τις περασμένες μέρες ο 22χρονος Γκαμπονέζος μεσοεπιθετικός, Αλιέου Νταρμπό, αλλά δεν ήθελε να δοκιμαστεί, ούτε να παίξει στο φιλικό με τη Ξάνθη και… αποχώρησε!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή