«Δίχτυα» για την απόκτηση δύο παικτών

«Δίχτυα» για την απόκτηση δύο παικτών

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία συμπλήρωσης του δυναμικού του Ολυμπιακού. Οι ιθύνοντές του επιβεβαιώνουν πως επιχειρούν να αποκτήσουν επιθετικό, αλλά και αριστερό χαφ από την αγορά του εξωτερικού. Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου παραμένει στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, όπως και του Σουηδού επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Τζον Γκιντέτι.

Να σημειωθεί πως ο Κώστας Μήτρογλου απάντησε άμεσα σε δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah, σύμφωνα με το οποίο όταν πανηγυρίζει με το «όπλο» του σημαδεύει κάποιον Τούρκο! Μάλιστα, το δημοσίευμα επικαλείται ανύπαρκτες δηλώσεις του 25χρονου επιθετικού, τις οποίες φέρεται πως έκανε μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες, όπου είχε πετύχει χατ τρικ: «Φαντάστηκα ότι είχα έναν Τούρκο μπροστά μου γι’ αυτό πανηγύριζα έτσι».

Ο Μήτρογλου προχώρησε σε διάψευση, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, όπου τόνισε: «Ολα αυτά είναι σκουπίδια! Τούρκοι φίλοι μου με ενημέρωσαν σχετικά. Φυσικά είναι σκουπίδια! Ποτέ δεν είπα τέτοια πράγματα». Για τον διεθνή επιθετικό της Φούλαμ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τραμπζονσπόρ. Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης της Βοσνίας αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την πιθανότητα απόκτησης του 19χρονου μέσου της Σεράγεβο, Σαμίρ Ράντοβατς. Παράλληλα, ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να απασχολεί ομάδες της Ιταλίας, αλλά και της Ρωσίας.

Η Σάντος είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ρομπίνιο, ο οποίος ήταν μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας. Η βραζιλιάνικη ομάδα απέκτησε τον 30χρονο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Μίλαν. Η μεταγραφή του Ρομπίνιο ολοκληρώθηκε χθες, ενώ έγινε και η επίσημη παρουσίασή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά ρεπό δύο ημερών. Τέσσερις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης, με βάση τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου και των γυμναστών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι Σιόβας, Μπονγκ, Χολέβας και Φορτούνης έκαναν ατομικό και αποθεραπεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή