Παρουσίαση Αμπιντάλ, «τρέχουν» οι μεταγραφές

Παρουσίαση Αμπιντάλ, «τρέχουν» οι μεταγραφές

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Μετά την απόκτηση του 28χρονου Ολλανδού ακραίου επιθετικού Ιμπραΐμ Αφελάι από την Μπαρτσελόνα (υπέγραψε συμβόλαιο για 1+2 χρόνια, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν τη δυνατότητα το επόμενο καλοκαίρι για επέκταση της συνεργασίας τους), οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας δρομολογούν τις εξελίξεις για την απόκτηση επιθετικού. Ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ο 30χρονος Βραζιλιάνος φορ Ζόνας Γκονζάλβες Ολιβέιρα, ο οποίος αγωνίζεται από το 2011 στη Βαλένθια, έχοντας πετύχει 35 γκολ σε 102 αναμετρήσεις με τις «νυχτερίδες».

Παράλληλα, θα εξαντληθεί κάθε προσπάθεια για δανεισμό του Μήτρογλου από τη Φούλαμ. Να διευκρινίσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον επιθετικό της Σάλτσμπουργκ Τζόναθαν Σοριάνο. Οσο για τον Μεξικανό επιθετικό Αλαν Πουλίδο, μόλις ξεκαθαρίσει η δικαστική διαμάχη του με την Τίγκρες και μείνει ελεύθερος, αυτομάτως θα ενταχθεί στο δυναμικό των «Πειραιωτών». Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Πλην των Γιουβέντους, Νάπολι και Ρόμα, ο διεθνής αμυντικός απασχολεί πλέον και την Αρσεναλ.

Χθες το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου αύριο στις 9.30 θα αντιμετωπίσουν την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο μοναδικό, εν Ελλάδι, φιλικό παιχνίδι τους. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της UNICEF. Στη χθεσινή παρουσίασή του στο φαληρικό γήπεδο, ο Ερίκ Αμπιντάλ τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί προκειμένου η νέα του ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή