Οι «30» του Αναστασιάδη για τους αγώνες με τη Ζίμπρου

Οι «30» του Αναστασιάδη για τους αγώνες με τη Ζίμπρου

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε χθες στην UEFA τους παίκτες που προτίθεται να χρησιμοποιήσει στους δύο αγώνες του με τη Ζίμπρου για το Γιουρόπα Λιγκ και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο υπό πώληση Σαρλ Ιτάνζ (Αθανασιάδης, Βίτορ, Δεληγιαννίδης, Γιακουμής, Γλύκος, Γκολάσα, Ιτάνζ, Κάτσε, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Μαντούρο, Μακ, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδης, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Κιόσε).

Εκτός λίστας είναι οι Βασίλης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο πρώτος υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του, ο δεύτερος είναι τραυματίας.

Στο σχετικό έγγραφο που εστάλη στην UEFA δεν υπάρχει το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία ως συνεργάτη του Αγγελου Αναστασιάδη, ενώ ο Ζήσης Βρύζας παρουσιάζεται ως τεχνικός διευθυντής.

• Στον Αρη, την ώρα που το σενάριο περί εμπλοκής του Γιώργου Αρβανιτίδη στα διοικητικά της ΠΑΕ Αρης «ξεφουσκώνει», κάνει την εμφάνισή του άλλο ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με την αποχώρησή τους από το Πράβετς, γιατί δεν έχουν εξοφλήσει τους Βούλγαρους για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Είχαν πληρώσει με… έρανο το 50% της συμφωνίας, αλλά σήμερα δεν υπάρχουν χρήματα για την εξόφληση!

Τα χρονικά περιθώρια για δήλωση συμμετοχής στη Football League 2 ξεπεράστηκαν και όλα δείχνουν ότι ο Αρης θα παίξει στη Football League κόντρα στην επιθυμία της πλειοψηφίας του κόσμου του, έχοντας μια ομάδα με ελλιπέστατο ρόστερ, το οποίο φυσικά δεν μπορεί επ’ ουδενί να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή