Επιμένει ο ΠΑΟ για την επιστροφή Αμπέντ

Επιμένει ο ΠΑΟ για την επιστροφή Αμπέντ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και η χρησιμοποίηση του Αμπέντ για περίπου 25 λεπτά στην πρόβα τζενεράλε της Νιούκαστλ με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ δείχνει ότι ο Πάρντιου πιστεύει στις δυνατότητές του, γι’ αυτό και του έδωσε σημαντικό χρόνο συμμετοχής σε οκτώ φιλικούς αγώνες, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για την επιστροφή του.

Δεν κρατά απλώς στάση αναμονής, αλλά έχει ανοικτή γραμμή με την αγγλική ομάδα, περιμένοντας να εκμεταλλευθεί κάθε ευκαιρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας thejournal, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση αγοράς του έναντι 500 χιλ. ευρώ, αφήνοντας στη Νιούκαστλ το 20% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ο Παναθηναϊκός εκτιμά ότι σύντομα, ίσως μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα, θα ξεκαθαρίσει η στάση των Αγγλων, για να προχωρήσει ανάλογα με την απάντηση στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του που προβλέπει την απόκτηση ενός παίκτη με ανάλογα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε χθες στην UEFA τη λίστα των παικτών που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στους αγώνες με τη Μίντιλαντ. Περιλαμβάνει 24 ονόματα και είναι η ίδια με τους αγώνες κόντρα στη Σταντάρ, αλλά μπορεί να προστεθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής (το όριο είναι 25) μέχρι την παραμονή κάθε αγώνα. Ο Πέτριτς έκανε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα χθες και οι Ζέκα, Κλωναρίδης θεραπεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή