Σύντομα

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

«Βουτιά» στο ευρωπαϊκό

Στο Βερολίνο βρίσκονται από χθες οι αθλητές του ανοικτού νερού και της συγχρονισμένης κολύμβησης προκειμένου να πάρουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, το οποίο θα αρχίσει αύριο. Τα πρώτα μέλη της ελληνικής αποστολής στη Γερμανία είναι οι Σπύρος Γιαννιώτης (φωτ.), Αντώνης Φωκαΐδης, Γιώργος Αρνιακός και η Κέλλυ Αραούζου. Την ομάδα της συγχρονισμένης συγκροτούν οι: Ευ. Πλατανιώτη, Εβ. Παπάζογλου, Ευ. Κουτίδη, Μ. Αλζιγκούζη – Κομινέα, Δ. Τζώρτσου, Σ. Τσιπουρίδη – Παρασκευοπούλου, Γ. Γκεοργκίεβα, Αθανασία Τσόλα, Φλ. Μάντζιου, Σ. Μαλκογεώργου, Π. Σαραντίδη, Δ. Δεληγιάννη.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Μετάλλιο με μέλλον

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας νεανίδων (Αννόβερο) οι Αθηνά Αγγελοπούλου – Κατερίνα Ζέρβα στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Η ελληνική παρουσία στη διοργάνωση εφήβων – νεανίδων στέφθηκε με πλήρη επιτυχία, καθώς από τα έξι πληρώματά μας τα πέντε προκρίθηκαν σε τελικούς. Eτσι, η Σοφία Ασουμανάκη στο σκιφ κατετάγη τέταρτη, οι Κωνσταντίνος Λεμονάς, Γιώργος Παπασακελλαρίου, Χαριζάνης Αθανασίου και Νίκος Βλάχος πλασαρίστηκαν στην 4η θέση στην τετράκωπο άνευ, ενώ 6οι κατετάγησαν οι Νίκος Κακούρης, Θωμάς Καραμήτρος στη δίκωπο άνευ και οι Γιάννης Πέτρου, Στέφανος Ντούσκος στο διπλό σκιφ.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Χρυσοί οι «Σταρ»

Στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκαν οι πρωταθλητές των «Σταρ», Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας σε διοργάνωση που διεξήχθη στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Το χρυσό μετάλλιο θα βοηθήσει τους ιστιοπλόους μας για να έλθουν πιο κοντά για την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας που θα διεξαχθεί στις Μπαχάμες.

ΠΑΛΗ

Διάκριση στους εφήβους

Το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων της Κροατίας κατέκτησε ο Δημήτρης Τσεκερίδης στην κατηγορία των 84 κ. της ελληνορωμαϊκής.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ικανοποίηση από Σόφια

Θετική ήταν η εικόνα της ελληνικής αποστολής ρυθμικής στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας. Η Βαρβάρα Φίλιου κατέκτησε την 5η θέση στο σύνθετο, την 6η στην κορδέλα, ήρθε 7η στην μπάλα και στις κορύνες, ενώ ήταν 8η στο στεφάνι. Η ομάδα του ανσάμπλ πλασαρίστηκε στην 11η θέση στον σύνθετο αγώνα. Η διοργάνωση αποτέλεσε τον πρώτο από τους δύο αγώνες προετοιμασίας που θα δώσουν οι γυμνάστριές μας ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Σμύρνης (22-28 Σεπτεμβρίου). Το τελευταίο τεστ ετοιμότητας θα δοθεί στο γκραν πρι του Καζάν, στη Ρωσία (5-6 Σεπτεμβρίου), όπου εκτός από την ομάδα ανσάμπλ και τη Φίλιου θα αγωνιστεί στο ατομικό και η Κορίνα Αλευρογιάννη.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Χάλκινο στο Λιχτενστάιν

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν σε τουρνουά «Σατελάιτ» που διεξήχθη στο Βαντούζ του Λιχτενστάιν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή