Σύντομα

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ

Αλμα στην Ατλέτικο

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι από χθες ο Κώστας Ρουγκάλας. Ο 21 ετών κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού (ήταν αρχηγός της ομάδας νέων του συλλόγου πριν από δύο χρόνια), πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του για έναν χρόνο στη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, οι «Μαδριλένοι» θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι εφόσον καταβάλλουν στους «ερυθρόλευκους» το ποσό των 600.000 ευρώ. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα στην καριέρα μου και ανυπομονώ να παίξω στη νέα μου ομάδα. Είμαι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι, και έχω μεγάλο κίνητρο για να παίξω γι’ αυτή την ομάδα και τα εκατομμύρια των οπαδών της», τόνισε ο Ρουγκάλας, ο οποίος αρχικώς θα αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο που μετέχει στην τρίτη κατηγορία.

ΙΤΑΛΙΑ

Ουντινέζε ο Κονέ

Στην Ουντινέζε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Κονέ. Ο Βασίλης Τοροσίδης θα παραμείνει στη Ρόμα ώς το 2018, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «τζιαλορόσι». Στη Μίλαν, ο Ντιέγκο Λόπεθ βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροσονέρι».

ΡΙΜΠΕΡΙ

Γαλλία τέλος

Σε ηλικία 31 ετών ο Φρανκ Ριμπερί ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά με την Εθνική Γαλλίας. Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου έχασε το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού και σύμφωνα με τις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα της Γαλλίας! «Σταματάω, κατάλαβα ότι ήρθε η στιγμή για να το κάνω. Κάποιος πρέπει να ξέρει πότε να σταματήσει», τόνισε στο Kicker ο Ριμπερί, ο οποίος μετρά 81 διεθνείς συμμετοχές και 16 γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Μπι και Πάρα

Οι νεοαποκτηθέντες Ερίκ Τιέ Μπι και Φακούντο Πάρα συμπεριελήφθησαν στη λίστα των 25 παικτών που δήλωσε ο Αστέρας Τρίπολης για τα ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλέι οφ του Europa League.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Πήρε Τάτα Μαρτίνο

Ο Τάτα Μαρτίνο, πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, διαδεχόμενος τον Αλεχάντρο Σαμπέγια.

ΑΡΗΣ

Κανένα φως στο τούνελ

Μπαλάκι σε χέρια ανεύθυνων παραγόντων έχει γίνει ο ποδοσφαιρικός Αρης, καθώς ουδείς θέλει να πάρει την ευθύνη για το πού θα αγωνιστεί η ομάδα την επόμενη χρονιά. Στη Football League ελπίδες ανόδου και επιστροφής άμεσα στη Σουπερλίγκα δεν υπάρχουν, γιατί ούτε χρήματα έχει ο Αρης σήμερα, ούτε δικαίωμα μεταγραφών χωρίς περιορισμούς, αφού είναι μη αδειοδοτημένη ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του Α.Σ., Χάρης Παπαγεωργίου δεν παίρνει την ευθύνη να δηλώσει την επιθυμία για εκούσια εκκαθάριση της ΠΑΕ και έτσι ο Αρης παραμένει εγκλωβισμένος και διασύρεται συνεχώς…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή